Ben de la “Insula Iubirii”, propunere neasteptata pentru Nicoleta: “Hai sa facem…”

Ben a facut orice pentru a-i atrage atentia Nicoletei si incearca sa saboteze “relatia” dintre Catalin si ispita.?
Povestea cuplurilor este intr-o continua schimbare, noul episod aducand multe informatii care au dus la decizii si confruntari. Sorin cu Bianca, pe cealalta insula au devenit din ce in ce mai apropiati. Insa lucrurile si starea ei de bine s-au schimbat atunci cand a aflat vestile despre continutul biletului scris de Liviu pentru Nicoleta si despre planul lui de a i-l lua pe Brutus, catelul ei, si de a nu o lasa sa isi ia hainele. Strategia lui s-a bazat pe faptul ca ispitele ajung in tara mai devreme decat concurentii si ca mesajul lui va fi transmis. Cu aceasta ocazie, Bianca a facut mai multe marturisiri despre Liviu. Pentru prima data incep sa iasa la iveala lucruri despre care Liviu a facut cu totul alte declaratii in testimonialele pentru emisiune, printre care si faptul ca el i-a oferit Biancai independenta financiara, lucru negat de Bianca..
Mai mult, Bianca a avut o rugaminte catre echipa: daca ar putea pleca si ea mai devreme, impreuna cu ispitele, si nu atat pentru a-si recupera putinele bunuri de acasa, ci pentru ca… ii e frica de Liviu, cu care nu ar fi vrut sa se mai intalneasca. Intrebata daca el a agresat-o fizic, ea a aratat mai multe poze pe telefon, imagini cu vanatai pe corpul ei provocate de Liviu, se precizeaza intr-un comunicat. Imediat dupa aceste marturisiri, pe insula baietilor a pornit alarma. De fata cu ispitele si cu ceilalti colegi de insula, lui Liviu i s-au aratat imaginile cu Bianca sarutandu-se cu Sorin, el spunand ca relatia lor s-a terminat. Intrebat ce se va intampla cu ei atunci cand vor pleca acasa, el a spus ca nu stie si ca nu are niciun plan. Intrebat si daca se va razbuna pe ea, daca o va pedepsi sau daca a umilit-o vreodata, a spus ca “nu” si ca a jignit-o doar cand s-au certat pentru copiii lui. Tot acum au mai iesit la iveala si alte secrete ale acestui cuplu, despre care telespectatorii vor afla mai multe in episodul urmator.
Suferind din cauza plecarii lui Andy, Diana a povestit intr-un testimonial trecutul ei si cat de mult a fost afectata de despartirea parintilor. Ea a spus ca abia la intalnirea cu Andy a descoperit ce inseamna sa iubeasca cu adevarat, adaugand ca el o facea fericita “din toate punctele de vedere”.
Alexandra a participat la o ceremonie a focului unde a vazut noi imagini cu Aurel. In ciuda faptului ca nu ii este usor, ea ramane neclintita in decizia de a lua o hotarare doar dupa ce va vorbi cu Aurel.
Pe insula baietilor concursul a avut alt premiu de care s-au bucurat Catalin si Deea, provocarea numita “prastia umana”. In cea de-a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *