Beneficiaza de reduceri la inchirierile auto prin Rent-a-car-otopeni.ro

Este luna noiembrie iar romanii plecati in afara tarii se pregatesc sa sarbatoreasca alaturi de cei dragi iarna. Aeroportul Otopeni va fi zilnic plin de curse aeriene, aici oamenii aleg ca mijloc de transport catre destinatie si serviciile de Inchirieri Auto Bucuresti pe care le pun companiile de profil la dispozitie. Ofertele sunt care mai de care mai tentante, preturile cat se poate de accesibile iar cei de la Rent-a-car-otopeni.ro au pregatit deja o flota destul de impresionanta de masini. Ofertele nu se lasa asteptate, ca in fiecare an de sarbatori acestia pun la dispozitia clientilor masini la tarife reduse cu 20 la suta din pretul total. Alegand oferta de Inchirieri auto Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro pe langa un pret accesibil vei avea si masina direct in aeroport. Avand in vedere ca multi sunt la prima inchiriere cei de la companie va ofera o serie de sfaturi cat se poate de bune pentru a va alege modelul auto dorit.
Rezerva din timp
Asa cum va ofeream si mai sus aceste informatii este cat se poate de necesar sa rezervi din timp o masina, asta poate insemna chiar si cu una sau doua luni inainte. Avand in vedere ca cererea este una cat se poate de mare risti sa ramai fara masina in momentul in care aterizezi la destinatie. In acest fel ai si avantajul ca poti consulta cat mai multe oferte si sa o alegi pe cea care te avantajeaza in mod special. Poti foarte simplu sa inchiriezi o masina cautand pe internet cuvantul inchirieri auto Bucuresti, in mod automat iti vor fi afisate sute de oferte, sunt peste 200 de companii ce ofera acest serviciu, tarifele accesibile sunt mai bune pentru perioade mai lungi de timp. Asta inseamna ca pretul difera foarte mult, cu cat inchiriezi mai mult timp cu atat vei plati mai putin pentru masina. Garantia este de asemenea o taxa suplimentara pe care este bine sa o iei in seama pentru serviciul de inchirieri auto. Valoarea acesteia oscileaza in functie de mai multi factori, de la clasa si vechimea masinii si pana la anul acesteia de fabricatie.
Plateste inainte
Sfatul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro este sa achiti in avand contravaloarea zilelor de inchiriere, in acest sens ei iti ofera posibilitatea ca la rezervare sa platestio online, plata va fi una securizata, iar in acxest fel vei primii si garantia ca masina de care ai nevoie te va astepta la data si ora stabilita in aeroport, daca alegi sa te cazezi la un hotel nu este problema, ei iti pun la dispozitie si acolo serviciul de livrare. Daca nu detii un permis de conducere poti conta pe ofertele de inchiriere cu sofer, pretul acestui serviciu porneste de la 50 de euro pe zi si vei putea calatori linistit catre orice destinatie doresti.
Cum sa alegi masina
Probabil ca este cea mai grea intrebare, inainte de a inchiria o masina va trebuii sa ti cont de aspectele esentiale cum ar fi spatiul acesteia, numarul de pasageri si de bagaje pe care le vei avea, daca nu te descurgi poti conta pe ajutorul operatorilor de la Rent-a-car-otopeni.ro pe partea de inchirieri auto Bucuresti vei beneficia de asistenta din partea lor pe toata perioada. Daca asta se va intampla inainte de a inchiria nu trebuie sa iti facu griji nici pe perioada cat masina o sa fie la tine, compania iti va oferii suport pe toata perioada, asistenta rutiera si un numar de telefon la care in orice moment cineva iti va raspunde. Vei avea de unde alege, Rent-a-car-otopeni.ro iti ofera o flota cat se poate de diversificata, pentru sarbatiorio acestia iti pun la dispozitie peste 50 de masini, orice clasa si orice buget, va fi un tarif cat se poate de accesibil. Nu ezita chiar daca ai dori masini cu transmisie electrica in flota existand 10 pewntru anul acesta. Asadar daca in perioada ce urmeaza ti-ai programat in tara sejurul si vei ateriza pe Otopewni te poti baza in orice moment pe sprijinul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *