Beneficii ale job-urilor pe croaziera pe care nu le vei mai intalni niciodata

Beneficii ale job-urilor pe croaziera pe care nu le vei mai intalni niciodata

Peisaje spectaculoase, temperaturi placute, o atmosfera de vis si lux de jur imprejur. Cu totii visam la astfel de experiente de neuitat. Daca iti pare imposibil sa te trezesti inconjurat de apele marilor si ale oceanelor, intr-un mediu relaxant in care muzica, voia buna si sunetul apelor sa faca parte din rutina zilnica, atunci trebuie sa te gandesti la un job pe croaziera.

Cu totii ne dorim sa calatorim in intreaga lume si sa vizitam numeroase orase in doar cateva zile. Job-urile pe croaziera sunt unele dintre rarele oportunitati pe care persoanele dornice de calatorii le au. Obtinerea unui astfel de job presupune un proces de recrutare relativ indelungat, iar disponibilitatea locurilor de munca nu este constanta. Cu toate acestea, persoanele care detin abilitatile necesare pentru obtinerea unui astfel de job, vor avea parte de beneficii pe care nu le mai ofera niciun alt job din lume.
Care sunt job-urile pe croaziera pentru care poti aplica?
Vasele de croaziera sunt constructii uriase, plutitoare, care ofera celor care sunt dispusi sa plateasca sume considerabile de bani, experiente uimitoare. Astfel, aceste vase pun la dispozitie toate serviciile de care un turist are nevoie pentru a se simti in al noualea cer. Personal de curatenie, cameriste, maseuri/maseuze, job-uri in Spa, barmani, ospatari, receptioneri, somelieri, bucatari, sterwardese, personal de vanzari, personal auxiliar, acestea sunt doar cateva dintre job-urile de baza. Aceste necesitati ale unui vas de croaziera inseamna crearea numeroaselor locuri de munca, atat pentru persoane calificate, cat si pentru persoane necalificate.
In afara personalului de baza, exista numeroase posturi disponibile pentru personalul tehnic si artistic. Spre exemplu, operatorii de lumini si sunet, ingrijitorii de piscine, personalul responsabil cu scena, tehnicieni, dealeri, personalul pentru cazino, cantareti, dansatori, comedianti, instrumentisti, etc., sunt cu totii indispensabili.Marea varietate de job-uri disponibile ofera persoanelor iubitoare de calatorii sanse unice de a vizita diferite locuri ale lumii si de a trai experienta celor mai exotice culturi.
Care sunt beneficiile job-ului pe croaziera?
Desi obtinerea unui astfel de loc de munca poate insemna transformarea unui vis in realitate, personalul unui vas de croaziera este nevoit sa se bucure de peisaje si evenimente in? miscare. Dupa finalizarea turelor de lucru, incepe adevarata experienta.
Excursiile pe croaziera ofera marele avantaj de a calatori atat pe mare, cat si pe uscat. Vasele acosteaza in cele mai cunoscute porturi ale lumii, unde calatorii au posibilitatea de a vizita orase intregi pe toata durata acostarii. Cursele navale de pe trasee precum Marea Mediterana -Oceanul Atlantic – Insulele Caraibe sunt cele mai populare si se afla in topul preferintelor turistilor. Totusi, exista si croaziere cu durata mai scurta, dar si croaziere inedite pe trasee extraordinare precum sunt traseele din Alaska.
Astfel, personalul vaselor se bucura de vacante gratuite, pe durata carora au posibilitatea de a se familiariza cu noi culturi. Mai mult decat atat, angajatii au parte de experiente multi culturale si in timpul job-ului, avand oportunitatea de a invata noi limbi straine.
Un mare avantaj al unui job pe croaziera este gratuitatea cazarii si a meselor. Acest lucru inseamna ca intregul salariu poate fi folosit de catre angajat in scopuri personale, eliminand stresul chiriei, al facturilor si al cumpararii alimentelor.
Contractele de munca se incheie pe durate care variaza intre 6 luni si 10 luni. In tot acest timp, angajatii au posibilitatea de a face economie din toate punctele de vedere, intorcandu-se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *