Bianca Dragusanu, declaratie bomba despre a doua sarcina. Nimeni nu se astepta sa se intample asta la doar doua luni dupa nastere

“As mai face inca doi copii daca m-ai intreba acum pentru ca este un sentiment foare frumos. Mi-as dori ca anul viitor pe vremea asta sa mai am doi baieti, pentru ca fata am acum si vreau sa am o gradinita de copii. Acum am dat de gustul acesta, cum e sa fii mama, ma pricep foarte bine”, a spus Bianca Dragusanu intr-o emisiune tv.

Bianca Dragusanu?a nascut o fetita pe data de 26 septembrie, insa si-a recapatat imediat formele de dinainte de sarcina. Acum se bucura din plin de toate momentele petrecute alaturi de fetita ei.
Bianca Dragusanu si Victor Slav nu vor sa se recasatoreasca. “Ne sta bine si asa. Noi suntem exemplul ca actele nu fac nimic. Imi doresc sa fim o familie si imi doresc sa fim asa si pe viitor. Cred ca orice mamica isi doreste ca copilul ei sa fie sanatos. In primele zile mi-a fost frica. O vedea mica si firava, mi-era frica sa n-o rup. Cand l-am vazut pe Victor ca o intoarce ca pe o clatita am prins curaj”, a declarat Bianca Dragusanu.
Citeste si?Bianca Dragusanu, extenuata si nemachiata FOTO
De asemenea, Bianca Dragusanu a spus ca o femeie inseala atunci cand este nefercita, facand referire la cazul ei, respectiv momentul cand a fugit cu Adrian Cristea la Paris, fiind casatorita cu Victor Slav.?

Citeste si?Bianca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *