Bijuteriile handmade, cele care te definesc si te completeaza intr-un mod autentic

Pentru ca suntem unice, ne place sa purtam ceea ce ne reprezinta, sa fim frumoase si sa inspiram oamenii din jurul nostru. ?De aceea a luat nastere brandul Opus One by Ana Maria Dragan, un brand romanesc de bijuterii si accesorii unicat care sunt menite sa reflecte frumusetea ta interioara, sa te motiveze si sa te inspire sa ai succes.

Bijuteriile si accesoriile sunt realizate cu un echilibru intre design, calitate si confort pentru ca atunci cand porti o bijtuterie sa te insoteasca si sa iti aduca bucurie zilnic.

In ultima perioada bijuteriile si accesoriile handmade au devenit din ce in ce mai apreciate in intrega lume.

Iata 5 motive pentru care sa porti bijuterii handmade:

1. Bijuteriile sunt unicat
Designul unei bijuterii handmade este realizat in serii limitate sau chiar unicat. Bijuteria va iesi repede in evidenta prin simplu fapt ca este diferita si unica si iti va oferi multe momente in care sa fii remarcata.

2. Bijuteriile au o poveste
Bijuteriile handmade exprima o forma din natura, idei conturate si inspirate din tot ceea ce ne inconjoara. Acestea vor atrage nu doar privirea ci si sufletul prin mesajul pe care il transmit.

3. Bijuterii create special pentru tinutele tale a”Perfect Match”
La comanda poti cere designerului sa iti realizeze bijuteriile si accesoriile care sa se potriveasca perfect cu tinuta ta.

4. Bijuteriile pot fi personalizate exact pe gustul tau
Poti cere designerului sa-ti creeze o bijuterie la comanda cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *