Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Golurile pot aduce noi castiguri vineri seara

Biletul zilei Pariuri1x2.ro
Pentru azi avem o varianta formata din trei pronosticuri din fotbal. In fiecare din jocurile selectate anticipam minimum 2 goluri.
Incepem cu jocul din Liga 1, dintre FC Voluntari si Juventus Bucuresti. Oaspetii au inceput play-out-ul cu sapte puncte castigate in primele trei meciuri, dar intre timp au suferit trei infrangeri. Apararea nu a facut fata, incasand sapte goluri in seria negativa amintita, in ciuda faptului ca adversarele nu au fost printre cele mai puternice. FC Voluntari ar trebui sa gaseasca bresele din defensiva adversa, dar si forcingul oaspetilor ar putea da roade pe tabela.
In Belgia, Club Brugge se indreapta spre un nou titlu. Cu zece goluri marcate in precedentele doua runde, lidera Jupiler League merge la Genk pentru a obtine un nou rezultat pozitiv. In play-off, echipa gazda a inscris in fiecare meci jucat in fata propriilor fani. Genk lupta pentru un rezultat pozitiv contra celui mai greu adversar, avand insa de partea sa o statistica excelenta. Brugge este fara victorie pe “Cristal Arena” in ultimele 6 meciuri!
In ciuda gravelor probleme de lot cauzate de accidentari, Levante a reusit rezultate excelente in ultima perioada, distantandu-se de zona periculoasa a clasamentului. Pe teren propriu, echipa a castigat ultimele trei dispute si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *