Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Vineri ne-am dublat impreuna investitia. Vezi combo-ul prin care atacam si astazi profitul

Biletul zilei Pariuri1x2.ro
Pe biletul de astazi isi fac loc alte 3 pronosticuri pe meciuri contand pentru etapa a 20-a din Serie A. Identificam in oferta variante simplue, logice, cu o multime de argumente pregatite sa le sustina.
Pentru disputele SPAL – Lazio si Benevento – Sampdoria, pronosticurile incluse pe bilet “solicita” cel putin 2 modificari ale tabelei. Evident, asteptam in primul rand o eficacitate sporita din partea gruparilor vizitatoare, contra unor defensive ce au aratat o multime de carente in prima parte a stagiunii. Sampdoria este la 2 goluri de o medie de exact 2 reusite pe meci, in timp ce Lazio (43) are a doua cea mai buna linie de atac a campionatului, dupa Juventus (48).
Solistul pe gazde in Milan – Crotone, completeaza biletul de sambata. Consideram ca “rossoneri” vor pune capat seriei de rezultate sub asteptari, printr-un succes impotriva celei de-a 18-a clasate. Pe langa valoarea superioara a gazdelor, pontul este sustinut si de moralul bun cu care echipa lui Gatusso va aborda meciul de pe “San Siro”. AC Milan vine dupa succesul din Cupa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *