Bistrita: Doi muncitori, raniti, dupa ce au cazut de pe un pod

Doi muncitori care lucrau la reabilitarea unui pod de pe DN 17D, la Ilva Mica (Bistrita-Nasaud), au fost raniti grav, marti, dupa ce s-au prabusit de la o inaltime de circa sapte metri, iar bucati din balustrada de beton au cazut peste ei, relateaza Mediafax.
Accidentul s-a produs in jurul orei 10.00, la Ilva Mica, unde se lucreaza la reabilitarea unui pod de pe DN 17D.
Primarul comunei Ilva Mica, Aurel Horea, a declarat ca doi muncitori se aflau pe pod in momentul in care au taiat o balustrada de beton, construita pe o structura de fier, iar aceasta s-a prabusit. In acel moment, cei doi barbati au cazut de la o inaltime de aproximatriv sapte metri.
“In aceasta dimineata (marti – n.r.) au inceput sa lucreze din nou la pod. Lucrarea e finantata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). S-a lucrat anul trecut pe un sens, iar acum au inceput pe celalalt. Cei doi au taiat o balustrada de beton de vreo 15-20 de metri, care s-a prabusit odata cu ei. Unul a ramas cu picioarele prinse, iar altul a fost acoperit de beton. Sunt grav raniti. Pe unul l-am vazut inconstient. Nu sunt localnici, firma nu e de aici”, a spus Aurel Horea.
Potrivit acestuia, medicii de pe cele doua echipaje de la SMURD si Serviciul Judetean …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *