Black Eyed Peas au promis ca vor reveni

Black Eyed Peas au promis ca vor reveni

Trupa americana Black Eyed Peas a concertat, sambata, pe Arenele Romane. Evenimentul a facut parte din turneul mondial “Black, Blue & You Tour”. Celor patru cantareti le-a placut atat de mult Bucurestiul, incat au promis ca vor reveni pentru un nou concert.

Trupa si stafful concertului organizat de Pepsi au ajuns la Bucuresti cu o seara inainte, vineri. Will.i.am, Apl.de.ap, Taboo si Fergie si-au inceput vizita prin Bucuresti, la doar trei ore dupa ce-au coborat din avion, cu o petrecere in Bamboo. Baietii au fost atat de impresionati de romance incat, la conferinta de presa si pe scena, au subliniat ca aici sunt cele mai frumoase fete din lume si ca le-ar lua cu ei acasa. Cei patru au primit, in Romania, un disc de platina pentru albumul “Monkey Business”, iar Fergie, separat, a mai primit unul pentru albumul ei solo, “The Dutchess”.

Concertul a debutat cu un open-up al trupei Simplu, care a reusit sa aprinda publicul cu melodia “Oficial imi este bine!”. Audienta, formata din aproximativ 7.000 de oameni, a “luat foc” o ora mai tarziu, cand pe scena au urcat Black Eyed Peas. Will.i.am, fondatorul trupei, a dorit sa dedice doamnelor piesa “My Humps”. Fiecare dintre membrii trupei au fost pusi, pe rand, in valoare: Will.i.am a cantat doua piese de pe albumul solo pe care-l va lansa; Apl.de.ap, care este filipinez, a cantat o piesa in limba sa materna; Fergie a interpretat cateva piese de pe “The Duchess”, dar si o bucata din piesa “Sweet child o” mine”, a trupei Guns N” Roses.

Fergie, solista trupei, a facut senzatie pe scena. Extrem de energica, ea a cantat si dansat incontinuu, fara sa dea semne de oboseala. La conferinta de presa declarase ca a vrut sa se faca gimnasta datorita Nadiei Comaneci si ca ar fi vrut chiar sa ia lectii de la campioana. Pe scena, cantareata a tinut sa-si demonstreze conditia fizica de invidiat, executand, de mai multe ori, roata intr-o mana, in timp ce, in cealalta tinea microfonul si canta.

In ultima parte a concertului, artistii i-au chemat alaturi de ei pe scena, pe cei cinci castigatori ai promotiei “Urca pe scena cu Black Eyed Peas”. Dintre acestia, Catalina Ciobanu, o bucuresteanca de 17 ani, a fost cea care a interpretat, alaturi de trupa, piesa “More”, ceilalti patru doar dansand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *