Blaga: O alianta PDL-PNL este “foarte fireasca”. Nici PSD nu e de lepadat

de Deprtamentul Corespondenti Publicat la: 05.03.2013 22:05 Ultima actualizare: 05.03.2013 22:06

FOTO: Gabriel Fluerariu-Mediafax
Liderul PDL Vasile Blaga a declarat, marti, ca i se pare “foarte fireasca” o alianta cu PNL, insa exclude o colaborare cu Dan Diaconescu. De asemenea, referitor la o varianta de guvernare cu social-democratii, a spus ca “in politica niciodata nu poti sa spui nu”, desi in 2009 s-a opus unei aliante cu PSD.
“Evident ca mi se pare foarte fireasca o alianta cu PNL, o alianta care a mai fost si care a avut rezultate bune. In niciun caz nu vad o alianta cu Dan Diaconescu. Liberalii sunt ideologic de dreapta”, a afirmat, marti, la Ramnicu Valcea, presedintele PDL, Vasile Blaga.

Intrebat daca exclude o varianta de guvernare alaturi de social-democrati, Vasile Blaga a raspuns: “In politica niciodata nu poti sa spui nu. Desi sunt printre cei care in 2009 s-au opus aliantei de guvernare cu PSD”.
Pe de alta parte,, Blaga a spus ca “nu i se pare firesc” ca unii candidati la sefia PDL sa-si posteze pe bloguri “nemultumirile”, fara a le discuta inainte in interiorul partidului.
“Nu mi se pare firesc sa postez pe bloguri sau pe retele de socializare nemultumirile din partid, cum fac unii dintre adversarii mei. Bun, e in regula, ne asumam cu totii esecurile electorale, dar nu poti sa vii sa acuzi astazi numai o parte din partid, cand tu inainte cu doua zile de inceputul campaniei locale, la Bucuresti, il aveai sef de campanie pe Piedone. Nu poti sa acuzi din nou o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *