Blaga: Udrea si-a dat seama ca ar face jocurile USL daca va continua disputa

de Alina Novaceanu, Clarice DINU Publicat la: 27.03.2013 17:47 Ultima actualizare: 27.03.2013 17:48

Mediafax Foto/Alexandru Dobre
Elena Udrea si Vasile Blaga au ingropat, cel putin pentru moment, securea razboiului. Dupa o discutie cu seful PDL, Elena Udrea a venit in fata colegilor sai din Colegiul Director sa-i anunte ca “subiectul contestatiilor este inchis” si ca ramane in PDL ca “sa se lupte cu USL”. Liderul democrat-liberalilor, sustin surse participante la discutii, i-a pus in vedere ca lupta trebuie sa fie cu toti din USL si nu doar cu unii. Mai mult, Blaga a avertizat-o ca, daca va incerca sa faca opozitie din interior, atacand partidul, atunci singura solutie va fi sa plece. “Daca cineva se gandeste sa faca platforma in partid, sa uite sau zboara”, ar fi spus seful pedelistilor, potrivit acelorasi surse.
La finalul Colegiului Director, Vasile Blaga a declarat ca se bucura ca Elena Udrea si-a dat si ea seama ca practic s-ar face jocurile USL daca ar continua disputa. El a adaugat ca Udrea a spus ca nu va candida pentru o functie in BPN, dar ca cine doreste poate candida.

“Domnia sa (Elena Udrea – n.r.) a spus ca nu va candida pentru o functie BPN, am inteles-o si eu am facut la fel acum doi ani de zile, dar cine doreste poate sa candideze, e valabil si pentru doamna Monica Macovei, e valabil pentru toata lumea”, a precizat el, intrebat daca la discutii a fost abordata si problema prezentei in BPN a sustinatorilor Elenei Udrea.
Liderul PDL a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *