BMW a prezentat in premiera noul SUV X2, la salonul auto de la Detroit

Automobilul X2 completeaza gama vehiculelor X, care porneste de la X1 pana la conceptul X7, un mostru SUV cu trei randuri de scaune prezentat la randul sau la salonul de la Detroit.
Bernhard Kuhnt, presedinte si director general al BMW, a caracterizat noul crossover X2 drept esential pentru continuarea cresterii, in conditiile in care o treime din vanzarile de vehicule la nivel mondial sunt generate de gama X.
2017 a fost cel mai profitabil an din istoria BMW, cu o crestere de 4,1% a castigurilor comparativ cu 2016, reprezentand un pas catre indeplinirea recastigarii pozitiei de lider al segmentului de lux al pietei auto, de la Mercedes-Benz.
BMW a prezentat X2 la Detroit ca fiind un vehicul mai sexi si nervos decat X1, intr-un film cu tineri frumosi, in desert, in apropierea oceanului.
X2 va fi un concurent atragator pe segmentul crossoverelor sport de dimensiuni mai mici, care include Audi A3, Mercedes-Benz GLA si Porsche Macan.?
Versiunea de productie a X2 a ramas practic nemodificata fata de versiunea concept prezentata anul trecut tot la Detroit, cu expectia unor finisaje de interior si a unei rotunjiri generale a colturilor exterioare ale vehiculului.
X2 este echipat cu un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *