Boc le-a dedicat bugetarilor de lux piesa „Pusca si cureaua lata, ce premii, sporuri si stimulente aveati odata”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Premierul Emil Boc a declarat sambata, la Cluj-Napoca, ca bugetarii de lux nu sunt de vina pentru ca au ajuns sa isi dubleze sau tripleze salariile, deoarece sistemul distribuirii resurselor bugetare le-a dat aceasta posibilitate, trasmite corespondentul NewsIn.Seful Executivului a spus ca doreste realizarea unui „sistem public echitabil de distribuire a banului public”, iar bugetarilor de lux le-a dedicat piesa „Pusca si cureaua lata”, modificata, respectiv, „Pusca si cureaua lata, ce premii, sporuri si stimulente aveati odata”.

„Nu dorim nimic altceva decat sa realizam un sistem public echitabil de distribuire a banului public, dupa principiul ca nimeni nu este mai presus de lege. Astazi, diverse categorii sociale nu sunt vinovate de faptul ca beneficiaza de privilegii suplimentare. Sistemul le-a dat, dar aceeasi guvernanti au obligatia astazi sa aduca bunul simt si echitatea in alocarea resurselor publice. De aceea, in privinta bugetarilor de lux care si-au dublat, triplat salariile prin sporuri, stimulente, premii…am un mesaj foarte clar si se leaga de un cantec ardelenesc: Pusca si cureaua lata, ce premii, sporuri si stimulente aveati odata”, a spus premierul, aplaudat frenetic dupa aceste cuvinte, de catre cei 1.000 de clujeni aflati in Sala Mare a Casei de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca.

Boc a participat la lansarea candidatului PDL, Sorin Apostu, la Primaria Cluj-Napoca, alaturi de ministri Vasile Blaga de la Dezvoltare Regionala si Locuinte si Radu Berceanu de la Transporturi.

spot_imgspot_img