Body Mind Spirit Expo – Targ pentru pentru, corp si suflet – Bucuresti, Sala Palatului – 9-11 februarie 2018

Body Mind Spirit Expo. Trup, minte si suflet! Cele trei elemente ale omului, intre care uneori e greu sa stabilesti un echilibru. Dar noi, echipa Body Mind Spirit EXPO, te putem ajuta. Vino la Body Mind Spirit EXPO pe 9-10-11 februrarie, la Sala Palatului din Bucuresti, pentru a descoperi secretele ingrijirii intreg corpului tau, de la minte, trup si pana la sulfet. Cel mai mare targ dedicat unei vieti sanatoase din Romania, te astepta cu brand-uri romanesti si internationale consacrate, dar si aparitii in premiera, conferinte de dezvoltare personala si demonstratii artistice la scena. Intrarea este libera!
Daca esti interesat de unul dintre domeniile sanatatii, frumusetii sau dezvoltarii personale, aici le poti regasi pe toate intr-un singur loc!

Zona de expozitie te intampina cu: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, carti de dezvoltare personala si spiritualitate, terapii alternative, cristale terepeutice, alimente raw-vegane si multe altele. Companii mari, producatori si expozanti din toate colturile tarii si din strainatate, te astepta cu oferte promotionale pregatite special pentru vizitatorii nostri. Vino alaturi de noi, sa le descoepri!

Sectiunea de conferinte cu intrare gratuita unde vei avea ocazia sa iei parte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *