Bogdan Olteanu, audiat de procurorii DNA

Fostul viceguvernator al Bancii Nationale Romane (BNR), Bogdan Olteanu, este audiat, miecuri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, informeaza Digi24.
El a demisionat din functie dupa ce a fost retinut de DNA si plasat in arest la domiciliu de instanta suprema, fiind acuzat ca ar fi primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu un milion de euro pentru isi folosi influenta.
“E un moment greu. E un moment trist si o perioada foarte trista, sper sa se termine cat mai repede. Doresc sa obtin achitarea cat mai rapid pentru a reincepe o viata normala. Pana la acel moment voi face ceea ce onoarea si respectul fata de institutia din care am facut parte imi cere. Voi transmite cat de rapid demisia mea din conducerea Bancii Nationale si voi urma sa imi sustin cauza in justitie”, a declarat Olteanu, la inceputul lunii august.
Citeste si:?Judecator ICCJ: Exista banuiala intemeiata ca Bogdan Olteanu a solicitat si primit de la SOV un milion de euro
Potrivit DNA, in perioada iulie – noiembrie 2008, Bogdan?Olteanu, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, ar fi solicitat si primit de la un om de afaceri (Sorin Ovidiu Vintu) suma de un milion?de euro si sprijin electoral, constand in servicii de marketing si consultanta, in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *