Botosani: Un barbat si prietena lui au murit intr-o pivnita, un al treilea barbat e in …

Doua persoane, un barbat si prietena lui, din Botosani, au murit, duminica dupa-amiaza, iar un al treilea barbat este in stare grava, dupa ce au coborat intr-o pivnita si, cel mai probabil, s-au intoxicat, potrivit Mediafax.

Astfel, patru persoane impreuna cu mai multi prieteni au mers, duminica, la un gratar la o ferma din Oraseni Deal, localitate situata la aproximativ zece kilometri de Botosani, iar la un moment dat unul dintre barbati, in varsta de 37 de ani, a coborat in pivnita pentru a lua ceva.
Din cauza ca barbatul intarzia sa se intoarca, prietena lui in varsta de 33 de ani a coborat dupa el si pentru ca nici ea nu revenea, un alt barbat in varsta de 38 de ani a mers dupa ea.
Sotia ultimului, in varsta de 29 de ani, a intrat si ea in pivnita, unde i-a gasit pe cei trei in stare de inconstienta langa scara din pivnita si a lesinat, iar un barbat a scos-o de acolo si a sunat la 112, un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani intervenind si scotandu-i pe cei trei din pivnita.
Purtatorul de cuvant al ISU Botosani, Doina Lupu, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *