Brad Pitt, contraatac la adresa Angelinei Jolie. Actorul cere custodia comuna a copiilor sai

Actorul american Brad Pitt a adresat o cerere judecatorului in care a cerut custodia comuna a copiilor sai cu Angelina Jolie, ca raspuns la actiunea de divort declansata de sotia sa pe 20 septembrie, scrie sambata The Hollywood Reporter, citat de Agerpres.
In cererea de divort formulata in septembrie Angelina Jolie ceruse custodia exclusiva a celor sase copii ai cuplului, care au varste intre 8 si 15 ani.
Custodia copiilor este cel mai dificil moment al divortului celor doi actori dupa cei doi ani de casnicie si 12 de relatie. Autoritatile americane investigheaza momentul invocat in cererea de divort de Angelina in care Brad Pitt ar fi avut o disputa cu membrii ai familiei sale in timpul unei calatorii cu avionul personal la jumatatea lunii septembrie. Cuplul a obtinut un acord temporar privind custodia copiilor pe baza caruia actorul american isi poate vizita copiii pe durata investigatiei unei agentii de protectie a copiilor din Los Angeles.
Rezultatele finale ale anchetei pot influenta acordarea custodiei de catre judecator, chiar daca de obicei instantele din statul California sunt in favoarea custodiei comune. In cererea pe care Brad Pitt a adresat-o vineri judecatorului nu sunt specificate detalii concrete cu privire la divortul cuplului, insa actorul invoca diferente ireconciliabile si nu face referire la vreun acord prenuptial care ar putea stabili …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *