BRAVO AI STIL ALL STAR 2018: A iesit scandal! “Ce inseamna lesinatura asta pe care ne-o prezinti?”

BRAVO AI STIL ALL STAR 2018. Silvia este cea care ridica aceasta problema, a atitudinii retrase a Iulianei din emisiune. Silvia nu intelege de ce Iuliana nu interactioneaza cu ele, colegele de competitie, si crede ca aceasta apeleaza la strategii a”ieftine” pentru a-si atrage sustinatori.
a”Iti spun foarte serios, Iuliana, si fara nicio urma de ironie. Nu pot intelege o persoana (face referire la Iuliana – n.r.), care sta cu alte persoane, timp de 4-5 ore (se refera la filmarile editiilor emisiunii – n.r.) si nu are o replica, niciodata. Mai, sa nu spui a?? pis! Adica tu, clar, ne detesti pe noi, te vezi superioara noua! Nu ai ajuns la un nivel de discutie cu nimeni, iti suntem net inferiori tie? Ce se intampla? As vrea sa inteleg! (a??) Cand esti pe scena, deodata iti vine pofta de vorba (a??) Fa-ti numarul! Fii tu rea, acuza-ne pe toate ca noi te, ca tu esti cea mai fina a?? Se pare ca recurgi la niste strategii care sunt de, sincer!”, spune Silvia.
?
Iuliana isi justifica atitudinea, in fata Ilincai Vandici, spunand ca rivalele ei sunt a”problema”, mai exact faptul ca, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *