BREAKING NEWS in toata presa sportiva din lume. Fostul sef al Ferrari a facut ANUNTUL DRAMATIC despre Schumacher. “Din pacate, acestea sunt vestile”

de Departamentul Sport Publicat la: 04.02.2016 19:47 Ultima actualizare: 04.02.2016 21:28

Luca di Montezemolo, fostul sef Ferrari, a inflamat presa internationala dupa o declaratie lacunara prin care lasa de inteles ca starea de sanatate a fostului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, s-a inrautatit.

Express.co.uk a publicat, in exclusivitate, joi dupa-amiaza, declaratia lui Montezemolo: “Am vesti despre Michael Schumacher, dar, din pacate, nu sunt bune”. Fostul sef Ferrari a refuzat sa dea detalii despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher, insa a declarat: “Viata este o ciudatenie. A fost un pilot fantastic si a avut un singur accident in cariera, in 1999”.
Contactata de presa mondiala, Sabine Khem, purtator de cuvant al lui Michael Schumacher, a refuzat sa dea detalii privitoare la starea de sanatate a lui Michael Schumacher.

Pe 29 decembrie 2013, Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, in statiunea franceza Meribel. El s-a aventurat pe un traseu nemarcat, a intrat intr-un bolovan cu schiurile si a fost catapultat 34 de metri in aer, lovindu-se cu capul intr-o alta piatra. Pilotul neamt fost transferat la un spital din Grenoble dupa ce a suferit un traumatism cranian sever si o hemoragie cerebrala. Pana la 16 iunie 2014, Schumacher a fost in coma. El a fost transferat la 18 iunie la o unitate medicala de specialitate din Lausanne, iar pe 9 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *