BREAKING NEWS: ATAC TERORIST IN BARCELONA: O duba a intrat in multime. Presa anunta 13 morti, autoritatile confirma numai unul FOTO UPDATE LIVE VIDEO

UPDATE:?Atacul din Barcelona este act terorist, confirma Politia.

Atacul cu vehicul comis joi dupa-amiaza pe Bulevardul Rambla, in centrul orasul Barcelona, este un act terorist, a confirmat Politia catalana.
Autoritatile spaniole continua eforturile pentru capturarea autorului atacului si pentru stabilirea motivelor acestuia.
Potrivit presei spaniole, Agentia Centrala de Informatii (CIA) din SUA avertizase de cateva luni autoritatile spaniole despre riscurile teroriste.
UPDATE:?Cel putin 13 persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost ranite in atacul cu vehicul produs joi dupa-amiaza in centrul orasului spaniol Barcelona, afirma surse citate de cotidianul El Mundo.
Operatiuni de securitate in tot orasul Barcelona
Serviciile de securitate au extins masurile de securitate in tot orasul Barcelona dupa atacul cu vehicul de pe Bulevardul La Rambla, dar deocamdata nu se cunoaste motivul agresorului, relateaza cotidianul La Vanguardia.
“Mobilul atacului cu vehicul de la Barcelona nu este cunoscut deocamdata”, a transmis Politia catalana (Mossos d”Esquadra).
Autoritatile le recomanda localnicilor si turistilor sa ramana in locurile in care se afla, pentru a facilita interventiile serviciilor de securitate.
ATAC TERORIST IN BARCELONA: MAE face verificari pentru a stabili daca printre victime se numara si romani
UPDATE:?Premierul spaniol Mariano Rajoy a declarat joi seara ca tine legatura cu autoritatile din Barcelona dupa atacul terorist comis in metropola catalana si ca prioritatea o reprezinta acordarea de ingrijiri medicale persoanelor ranite, transmite Reuters.
UPDATE:?Dragos Motrun, un roman care lucreaza in Spania, a spus ca toate magazinele si restaurantele din zona au fost inchise.
El a mai spus ca lucreaza la un restaurant din zona Las Ramblas si ca se indrepta spre locul de munca in momentul incidentului. Romanul a mai afirmat ca a luat legatura cu colegii sai, care care s-au baricadat in restaurant.
Un alt roman a spus ca este un haos total in zona incidentului, iar informatiile transmise arata ca sunt cel putin 20 de raniti. El a precizat ca lucreaza in apropierea locului incidentului, povestind ca fortele de ordine s-au mobilizat imediat.
UPDATE:?Cel putin doua persoane au murit, iar alte aproximativ 20 au fost ranite in incidentul rutier produs joi dupa-amiaza in centrul orasului spaniol Barcelona, afirma surse din cadrul politiei citate de cotidianul La Vanguardia si de agentia Reuters.

UPDATE Politia spaniola confirma ca incidentul rutier din Barcelona este un act deliberat
Politia spaniola a confirmat ca incidentul rutier produs joi dupa-amiaza in orasul Barcelona a fost …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *