BREAKING NEWS: Grav accident rutier in Cehia. Patru cetateni romani morti si alti trei, raniti grav

Patru romani si-au pierdut viata, iar alti trei sunt raniti grav, in urma unui accident rutier produs in Cehia, pe autostrada? D5 (Praga-Nurenberg), in dreptul orasului Plzen, anunta MAE. In accidentul rutier au fost implicate doua autovehicule inmatriculate in Romania, un camion si un autoturism, cel din urma avand la bord 7 cetateni romani.

Redam, in continuare, comunicatul MAE, remis realitatea.net:
Ambasada Romaniei la Praga a fost informata de catre politia ceha cu privire la producerea unui accident rutier, in cursul zilei de astazi, 29 martie 2016, pe autostrada? D5 (Praga-Nurenberg), in dreptul orasului Plzen, incident soldat cu decesul a 4 cetateni romani si ranirea altor 3.
In acest sens, misiunea diplomatica romana a efectuat demersurile legale pe langa autoritatile competente cehe, in vederea obtinerii unor informatii suplimentare cu privirea la identitatea victimelor, starea de sanatate a cetatenilor romani raniti si imprejurarile producerii accidentului.
Potrivit informatiilor furnizate pana in prezent, in accidentul rutier au fost implicate doua autovehicule inmatriculate in Romania, un camion si un autoturism, cel din urma avand la bord 7 cetateni romani. Conform declaratiilor unor reprezentanti ai politiei, camionul a lovit din spate autoturismul, care a fost proiectat in parapetele de protectie de pe marginea autostrazii.
In urma coliziunii, 4 dintre cetatenii romani aflati in autoturism si-au pierdut viata, alti 3 fiind transportati la Spitalul Universitar din Plzen, 2 dintre acestia aflandu-se in stare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *