BREAKING NEWS: Klaus Iohannis a invitat-o pe Viorica Dancila miercuri la Cotroceni UPDATE

UPDATE?Presedintele Klaus Iohannis a invitat-o pe Viorica Dancila la Palatul Cotroceni pentru discutii, intalnirea cu premierul urmand a avea loc miercuri dimineata, informeaza Administratia Prezidentiala, potrivit Agerpres.?
In cursul diminetii de marti a fost vehiculata informatia ca presedintele Iohannis va participa la sedinta de guvern de marti, in contextul zvonurilor din ultimele zile privind adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea. Atat Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, cat si Tudorel Toader, ministrul Justitiei, au negat posibilitatea adoptarii unei astfel de ordonante.
____________
Klaus Iohannis ar putea participa sedinta de Guvern, informeaza?Romania?TV. Este o premiera participarea sefului statului la o sedinta a cabinetului condus de Viorica Dancila. Asta cu atat mai mult cu cat relatia dintre presedinte si premier este marcata de tensiuni si cereri de demisie. Prezenta lui Klaus Iohannis la Palatul Victoria vine in contextul informatiilor vehiculate potrivit carora s-ar pregati adoptarea unei ordonante de urgenta privind amnistia si gratierea.?
Guvernul se reuneste marti, la ora 14.00, in sedinta, la Palatul Victoria. G4Media.ro a anuntat luni, pe surse, ca o Ordonanta de Urgenta privind amministirea sau gratierea unor fapte de coruptie ar urma sa fie adoptata in sedinta de guvern de marti. Presedintele PSD Liviu Dragnea a negat intentia de a se adopta o ordonanta de urgenta privind amnisitia si gratierea.
Si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a negat astfel informatiile potrivit carora in sedinta de astazi Executivul ar pregati o Ordonanta de Urgenta privind aministierea si gratierea unor fapte de coruptie.?
“Maine (marti – n.r.) este sedinta de Guvern, vreau sa spun foarte clar, m-am interesat, nu este pe ordinea zi a sedintei de Guvern (OUG privind aministie si gratiere – n.r). (…) Nu e pe ordinea de zi. Maine se tine sedinta de Guvern pentru ca este o alta OUG, pe mediu, care trebuie sa puna in acord Directiva europeana si acesta este motivul pentru care s-a decalat pentru marti sedinta de Guvern”, a declarat liderul ALDE, luni seara, la TVR, intrebat despre informatiile potrivit carora Executivul ar pregati o Ordonanta de Urgenta pentru pentru amnistierea si gratierea unor fapte penale.
Premierul Viorica Dancila a fost informata oficial ca presedintele Klaus Iohannis va participa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *