Brian McFadden, membrul trupei Westlife, s-a logodit

Brian McFadden, membrul trupei Westlife, s-a logodit

La scurt timp de la divortul de fostul model britanic, Kerry Katona, Brian McFadden a tinut sa precizeze pentru toata lumea ca mariajul a fost o simpla afacere profitabila, si asta chiar in conditiile in care doi copii au aparut pe lume ca rezultat al uniunii lor. “Nu a fost o nunta pe bune! Ne-am casatorit ca sa scoatem cat mai multi bani din asta”, a declarat la acea vreme fostul solist din trupa Westlife. Intre timp lucrurile s-au schimbat atat pentru Kerry, cat si pentru Brian. Modelul s-a casatorit cu fostul sofer de taxi, Mark Croft, si chiar daca certuri mai exista relatia pare sa se mentina pe linia de plutire. De cealalta parte, cantaretul da si el semne sa isi fi gasit sufletul pereche.

Australianca Delta Goodrem, de meserie cantareata si actrita, este femeia care l-a cucerit pe McFadden si care poarta acum pe deget inelul de logodna. S-a zvonit mai intai ca aleasa lui Brian a refuzat cererea in casatorie, insistand ca este mult prea tanara pentru a face acest pas. Se pare insa ca solistul a reusit sa o convinga ca el este cel alaturi de care i-a fost sortit sa mearga in fata altarului, informeaza The Sun.

“Cei doi au sperat sa pastreze stirea doar pentru ei, dar au simtit mai apoi ca este important sa confirme emotionanta veste”, a precizat o sursa. Cererea a fost acceptata, dar pana cand data nuntii va fi stabilita trebuie sa mai treaca ceva timp. Brian si Delta formeaza un cuplu inca din anul 2004, de pe vremea in care artistul era oficial sotul lui Kerry Katona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *