Bricomix.ro ? Cuptoare incorporabile ? Cele mai inteligente solutii pentru lipsa spatiului din bucatarie

Bricomix.ro ? Cuptoare incorporabile ? Cele mai inteligente solutii pentru lipsa spatiului din bucatarie

Lipsa spatiului este o problema cu care se confrunta din ce in ce mai multe persoane, iar in cazul in care este nevoie si de cat mai multe produse electrocasnice, aceasta problema devine si mai dificila de solutionat. Cu ajutorul acestor cuptoare incorporabile lipsa spatiului nu mai reprezinta un inconvenient, caci se poate integra perfect in orice bucatarie.
Bricomix.ro este un magazin online care se ocupa de comercializarea produselor electrocasnice si unde poate fi gasita o gama variata de astfel de cuptoare incorporabile.

De ce este necesara cumpararea unui cuptor incorporabil?

Perfect pentru spatiile mici
Foarte multe bucatarii nu dispun de un spatiu foarte mare, tocmai de aceea aceste cuptoare au fost fabricate tocmai pentru ca aceasta problema sa nu mai reprezinte un impediment in ceea ce priveste achizitionarea unui cuptor. Acesta se incorporeaza oricarui spatiu, si, practic, nu ocupa niciun spatiu in plus.

Respecta design-ul bucatariei

Foarte multe bucatarii au un stil minimalist, futurist, tocmai din cauza lipsei spatiului si pentru o mai buna functionalitate, iar design-ul acestor cuptoare, cat si faptul ca sunt incorporabile, pastreaza liniile acestui stil. Mai mult, incorporabilitatea in sine ii ofera o nuanta futurista.
Paleta de culori respecta, de asemenea, liniile decorului
Alegerea culorii unui cuptor incorporabil este destul de dificila, insa paleta cromatica a celor disponibile in acest magazin on-line este extrem de ofertanta. De la culori neutre, terne, care sunt perfecte pentru un decor minimalist, la culori vii, perfecte pentru o bucatarie in tonuri vesele, fiecare cerinta este satisfacuta.

Igienizare eficienta

Usile celor mai multe dintre cuptoarele incorporabile sunt detasabile, ceea ce inseamna ca igienizarea acestora este extrem de usoara si poate fi realizata la standarde inalte.
Sistem de siguranta pentru copii
Accidentele in care sunt implicati copiii pot fi prevenite, intrucat aceste cuptoare incorporabile sunt dotate cu un sistem de siguranta care se declanseaza automat in momentul in care copiii incearca sa foloseasca cuptorul.
Sunt economice
In momentul in care programul de coacere s-a terminat, functia de avertizare intra in functiune, astfel energia nu mai este consumata in van.
Sistem de coacere inteligent
Functia de reglare a temperaturii de coacere o detin majoritatea cuptoarelor incorporabile, astfel ca este asigurata o preparare cat mai eficienta si mai profesionala.
Cu toate ca aceste cuptoare incorporabile sunt o alegere perfecta pentru bucatariile in care lipsa spatiului este o problema, un lucru de care trebuie tinut cont in momentul in care se doreste achizitionarea unui astfel de cuptor este urmatorul: din momentul in care a fost asamblat si incorporat, acesta nu mai poate fi detasat sau, in cele mai fericite cazuri, doar foarte greu.

Date de contact

Magazinul on-line Bricomix.ro dispune de o multitudine de produse electrocasnice calitative si la preturi accesibile, potrivite oricaror cerinte.
Sediul sau se afla in Voluntari, in judetul Ilfov, pe Bulevardul Eroilor, nr. 81.
Pentru mai multe detalii, accesati pagina web a magazinului, www.bricomix.ro
In cazul intrebarilor sau a nelamuririlor, personalul magazinului va sta la dispozitie la numarul de telefon:
0732 610 473
Sau la adresa de e-mail office@bricomix.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *