BUGETUL de stat si cel al asigurarilor sociale, adoptate pe articole de Parlament. Votul final se va da vineri

Au fost aprobate bugetele pentru toti ordonatorii de credite, printre care Ministerul Economiei, Ministerul Energiei, Ministerul Cercetarii si Inovarii, Ministerul Romanilor de Pretutindeni, Ministerul Apelor si Padurilor, Ministerul Turismului, Ministerul Consultarii Publice si Dialogului Social, potrivit Mediafax.
Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, miercuri, pe articole, in forma aprobata de comisiile de specialitate, bugetele pe anul 2018 pentru 19 institutii, printre care Ministerul Finantelor, Ministerul Justitiei, Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Ministerul Muncii.
De asemenea, au fost adoptate pe articole bugetele pentru anul 2018 pentru: Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Tineretului si Sportului, Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Ministerul Mediului, Ministerul Transporturilor, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii.
Parlamentarii au mai votat pe articole bugetele pe anul 2018 pentru Ministerul Culturii si Identitatii Nationale, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Ministerul Public, Agentia Nationala de Integritate, Serviciul Roman de Informatii, Serviciul de Informatii Externe, Serviciul de Protectie si Paza si Serviciul de Telecomunicatii Speciale.
Premierul Mihai Tudose a declarat, joi, ca nu are emotii cu privire la votul pe care Parlamentul il va da cu privire la legea bugetului de stat pentru anul 2018, afirmand ca “toata lumea de buna-credinta a inteles ca asta e bugetul” si “asta e tara”
“Nu am emotii. Din discutiile pe care le-a avut cu colegii, cu reprezentantii altor grupuri parlamentare, toata lumea de buna-credinta a inteles ca asta e bugetul, asta e tara, astea sunt prioritatile”, a declarat premierul Mihai Tudose, intrebat daca are emotii cu privire la votul pe care Parlamentul il va da legii bugetului de stat pentru anul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *