Business-Edu Awards 2011

Business-Edu Awards 2011

Business-Edu organizeaza, in data de 29 martie 2011, la Hotel Capital Plaza, Business-Edu Awards, cel mai important eveniment al anului, dedicat industriei de learning& development din Romania, care isi propune sa premieze calitatea si excelenta in aceasta industrie.
Premiile din cadrul Galei sunt acordate in urma unui studiu realizat cu HR-i si general manageri din companii cu peste 100 de angajati.
Participand la seara de Gala te alaturi profesionistilor care sustin aceasta industrie, celor care ii stabilesc reperele si care conduc dezvoltarea ei. Este momentul in care companiile de consultanta isi promoveaza realizarile, o excelenta oportunitate de a arata ce ii diferentiaza in aceasta industrie si care sunt performantele ce pot fi atinse in dezvoltarea oamenilor.
Participand la Gala Business-Edu Awards
? arati echipei tale ca ii apreciezi eforturile depuse de-a lungul anului
? iti motivezi echipa sa lupte pentru excelenta
? sustii profesionalismul acesti industrii in formare
? intri in contact cu specialistii din industrie: traineri, coachi, consultanti, hr-manageri si general manageri
Sa iti vezi rezultatele apreciate si aplaudate de catre clienti, potentiali clienti si alte companii de consultanta este o experienta emotionanta, personala care adauga valoare expunerii media pe care o ai in calitate de nominalizat sau castigator.

Vezi mai multe detalii despre eveniment si despre inscriere aici : http://awards.business-edu.ro/
sau la adresa : pr@business-edu.ro
*Business-Edu
Misiunea noastra este sa oferim cunostinte si experiente de invatare, valoroase si de impact, organizatiilor si profesionistilor interesati de inovare si dezvoltare.

Business-Edu dezvolta o comunitate in cadrul careia te informezi, gasesti modele de buna practica si interactionezi cu manageri si antreprenori, specialisti in resurse umane, training, e-learning, coaching, psihologie aplicata si altele.

Din 2004, Business-Edu exista pe piata atat in offline, cat si in on-line, prin evenimentele:

– Conferinta anuala de Training
– Conferinta anuala de Coaching
– Business-Edu Expo
– Business-Edu Awards
– Psihologia la locul de munca

Portalul www.business-edu.ro concentreaza comunitatea tuturor celor interesati de invatare, training, consultanta, programe de dezvoltare si inovare in orice domeniu.
Portalul nostru iti ofera acces on-line la catalogul firmelor care ofera programe de dezvoltare, accesand sectiunea: Companii, pe homepage:
http://www.business-edu.ro/resurse/catalog.html
Anual, oferim in portofoliul nostru catalogul tiparit al firmelor de consultanta, training si dezvoltare din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *