byron si Sophisticated Lemons vor concerta sambata la Clubul Taranului

byron si Sophisticated Lemons vor concerta sambata la Clubul Taranului

Trupele byron si Sophisticated Lemons vor concerta la finala concursului byron-Rock Your High School care va avea loc sambata, 13 noiembrie, la Clubul Taranului din Bucuresti. Incepand cu ora 16.00 vor sustine reprezentatii live trupele finaliste ale concursului, urmand ca de la ora 21.00 sa intre in scena Sophisticated Lemons, iar apoi byron.

30 de trupe din toata tara s-au inscris in competitia byron-Rock Your High School. In urma preselectiei au fost desemnate 6 trupe finaliste:
Fingerprint din Iasi, Lights Out! si Mute, ambele din Cluj, Metal Revolution din Piatra Neamt, MT Place din Constanta si Slide din Resita. Acestea se vor intrece in finala concursului, sambata 13 noimebrie incepand cu ora 16.00 la Clubul Taranului din Bucuresti. Fiecare trupa va canta 20 de minute, cu 20 de minute pauza intre concerte. Mihai Dinu, directorul muzical de la Radio Guerrilla si Victor Panfilov, binecunoscutul producator muzical se alatura membrilor trupei byron in juriul concursului. Competitia va fi urmata de un concert al trupei Sophisticated Lemons, castigatorii premiului publicului de anul trecut. Seara se va termina cu un concert al trupei byron si cu acordarea premiilor. Intrarea la concurs va fi 5 lei pentru elevii cu carnet si 20 lei pentru ceilalti.

Trupa castigatoare a concursului va avea ocazia de a canta alaturi de
baietii de la byron in cadrul concertului aniversar de 4 ani, care se va desfasura pe 30 noiembrie in Club Fabrica. Premiul consta intr-un oucher in valoare de 5000 de lei pentru achizitia de instrumente muzicale si este oferit de catre Guitar Shop. Cei clasati pe locul al doilea vor primi din partea Philips un reportofon profesional pentru inregistrarea repetitiilor si a concertelor si cate un mp4 player de ultima generatie. Pentru acordarea premiului 2 se va lua in considerare si votul publicului venit la concurs.

Pana pe 12 noiembrie fanii trupelor inscrise pot vota online pe site-ul Best Music piesele favorite. Trupa preferata a publicului urmeaza sa participe la o sesiune de inregistrari intr-un studio profesional in cadrul BestMusic Sessions.

Concursul byron – Rock Your High School a luat fiinta din initiativa trupei
byron si are ca scop incurajarea si promovarea formatiilor tinere alcatuite
din liceeni. Concursul este organizat de byron Management cu sprijinul
sponsorilor Guitar Shop si Philips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *