Cafeaua din excremente de pisica se vinde cu 190 RON ceasca

Cafeaua din excremente de pisica se vinde cu 190 RON ceasca

Produsa din excrementele ma?mi?ferului Zibeta Asiatica, un fel de pisica locala, cafeaua Kopi Luwak a fost declarata cea mai buna si cea mai scumpa din lume.

Se vinde in cele mai exclusiviste cafenele si restaurante de pe glob, iar de sapta?mana aceasta intra si pe piata din Romania, importata in exclusivitate de la fabrica de stat din Indonezia, cu tot cu certificatul de calitate.

Mamiferul Zibeta Asiatica se hraneste cu fructele de cafea cele mai coapte si mai aromate dintr-un arbore de cafea arabica. Bobul de cafea este eliminat intact de animal si este cules apoi de lucratorii de pe plantatie, care il supun unui laborios proces de spalare, dezinfectare, selectie bob cu bob, macerare, uscare si apoi prajire. Studiile arata ca microbiologic este mai curata decat cafeaua obisnuita.

Se vinde la cutie de 80 de grame cu 250 RON sau la ceasca, 190 RON.

“Deocamdata este disponibila doar dupa ora 18:00, in programul de relaxare, after-work. Este un produs rar, exclusivist, iar atat timp cat bauturile cele mai vandute la noi sunt cele de lux, cred ca se va vinde si aceasta cafea”, spun cei care se ocupa de localul unde se vinde licoarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *