CALAUZIRE Arhanghelul Mihail pentru DUMINICA 4 NOIEMBRIE 2018. Mesajul si rugaciunea zilei pentru TINE!

Iata pentru DUMINICA 4 NOIEMBRIE 2018 mesajul zilnic de calauzire al Arhanghelul Mihail si al ingerilor sai pentru fiecare zodie, primit prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje de ghidare trimise prin channeling. Cu totii avem probleme in viata, provocari, indoieli, intrebari dar orice problema vine cu o solutie. Arhanghelul Mihail ne este de ajutor, prieten, partener in vremuri grele si protector. Ori de cate ori te simti singur sau in nevoie de ajutor, cheama-L si vei fi ajutat.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Fiecare Arhanghel activeaza atribute si calitati specifice ale Creatorului si a Tot-Ceea-Ce-Este prin imensa iubire pe care o poarta.
Arhanghelii ?servesc conform vointei divine si misiunea lor este sa ajute umanitatea si sa o acordeze la vibratiile inalte.

Arhanghelul Mihail este un arhanghel foarte puternic al carui rol principal este sa ne asigure protectie si raspunsuri clare la intrebarile noastre. El este nelimitat in timp si spatiu, fiind deci capabil sa fie alaturi in acelasi timp de fiecare om si de experientele si nevoile sale.
Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente ce aduc contributie la calatoria noastra pe Pamant si, deci, la evolutia noastra.

Un Arhanghel nu va interveni, asadar, niciodata pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi prin semne, intuitii, mesaje mai mult sau mai putin subtile sau directe, in functie de situatie si necesitate.
Arhanghelii sunt coordonatorii ingerilor nostri pazitori personali.
Numele Arhanghelului Mihail inseamna a”cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu el, lucram de fapt cu mana dreapta a Creatorului.
Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul iar a avea incredere in El este un lucru intelept.

Puteti citi mai multe despre acesta in cartea scrisa de Doreen Virtue numita a”Miracolele Arhanghelului Mihail, un indrumar despre ingerul curajului, protectiei si pacii”.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.
Daca ti se repeta acelasi mesaj zile consecutive sau de mai multe ori intr-o saptamana, inseamna ca este un mesaj important pentru tine ce iti este retransmis ca sa il primesti cu adevarat.

?
Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi, cu ce te va ajuta, cum te va imputernici, la ce intrebare sau dubiu sufletesc iti va fi de folos ! Repeta astazi si rugaciunea primita de cateva ori. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

?

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru nativii din zodia BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
ONESTITATE – AI NEVOIE SA ITI AUZI PROPRIUL TAU ADEVAR
Arhanghelul Mihail iti cere sa fii total sincer cu tine insuti. Este timpul sa te pui pe tine pe primul loc.
Iti este inmanata sabia simbolic de catre Arhanghelul Mihail ca un strigat pentru o actiune definitiva. Acum este timpul perfect sa iti inventariezi viata si directia incotro se indreapta. Arhanghelul Mihail a fost martorul actiunilor tale de sacrificiu de sine. El iti intelege obligatiile si responsabilitatile si este martor cat de mult ii iubesti si iti pasa de cei din jur. Insa este timpul sa examinezi si sa redefinesti ce iti doresti sa obtii si care este scopul vietii tale. Arhanghelul Mihail sta alaturi de tine acum, in timp ce te afli la o rascruce a vietii. El iti cere sa fii brutal de sincer cu tine si sa alegi directia care este cea mai sincera fata de binele tau inalt. Inainte de a lua decizii in care directie sa o apuci, Arhanghelul Mihail iti reaminteste ca posezi darul divin de liber arbitru, chiar daca oricum beneficiezi de sustinerea si ghidarea sa pentru a fi deplin informat. Planul divin pentru tine este acela de a-ti urma calea pe care inima ta canta si sufletul danseaza : pentru ca Sinele tau sa fie adevarat.SEMNIFICATII ALTERNATIVE:? activeaza-ti iubirea de sine, respectul de sine / elimina autosabotajul, atitudinea de salvator, angajamentele necerute sau pe care nu le poti sustine / apare o noua cariera, un nou proiect creativ / ierti sau esti iertat / faci alegeri bune privind sanatatea si starea de bine / iti urmezi inima / iti asculti visele si sperantele / o dorinta lunga de o viata se va implini / ti se face dreptate.
Rugaciune: Arhanghelul Mihail, eu stiu ca Sinele meu inalt ma va ghida spre deciziile corecte. Am incredere ca pot lua acum decizii destepte si bune pentru mine. Iti multumesc ca ma sustii sa imi ating potentialul …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *