CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: DUMINICA 13 ianuarie 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru?DUMINICA 13 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne, intuitii, senzatii e bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail pentru mesajele zilnice!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama !
Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna a”cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti.

Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.
?
Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
PRETUIESTE-TI PROPRIA VALOARE??
a”Esti bijuteria pretioasa a lui Dumnezeu.”
Diamantele sunt simboluri minunate ce ne invata cum fiind sub presiune poate duce la frumusete absoluta. Pana la urma, diamantele sunt formate prin presiunea exercitata asupra elementului carbon ce le compune. Poate ca ai fost sub incordare in ultimul timp sau intr-o perioada semnificativa din viata ta. Tot acel stres sau trauma pe care le-ai suportat te-au facut sa fii cine esti.
Acest mesaj vine spre tine ca o reamintire ca esti diamantul pretios al lui Dumnezeu. Desi ai trecut prin multe, puterea lui Dumnezeu te-a sustinut mereu si o va face mereu. Acum este timpul sa recunosti cat poti fi de valoros. Asa cum tu ai alege un diamant care este exploatat intr-o maniera umana si delicata, si tu vrei sa te tratezi cu blandete si cu dreptate. Asta poate sa insemne sa dezvolti un mod de viata si de comunicare asertiva, cu respect pentru tine si apoi pentru ceilalti, cu puterea de a spune NU atunci cand granitele iti sunt incalcate si nu ai stare de bine in inima. Astfel, si cei din jur te vor respecta asa cum meriti.
Rugaciune : Multumesc, Arhanghelul Mihail, pentru toata stralucirea pe care mi-o arati in oglinda, ajutandu-ma sa ma recunosc in tot ce este frumos si pur.

NOU! MESAJUL ZEITELOR DIVINE pentru luna IANUARIE 2019. Ghidare PE ZODII
NOU! MESAJELE ARHANGHELILOR pentru ZODII, saptamana 7-13 ianuarie 2019
Citeste aici mesajul saptamanal al ingerilor pazitori pentru zodia ta .

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
DEZVALUIE-TI ADEVARATA FATA ???
?a”Pe masura ce le permiti altora sa cunoasca pe adevaratul TU, vei simti bucuria de a fi iubit pentru cine esti tu cu adevarat. ”
Acest mesaj vine la tine sa te reasigure ca este in siguranta sa fii autentic si real cu ceilalti. Te vei simti mult mai bine cand iti vei dezvalui adevaratele emotii, chiar daca altii nu le inteleg. A te tine in tine ca intr-o oala cu presiune nu este sanatos si nici eficient. Tine minte ca oamenii pot sa nu fie de acord unii cu altii si totusi sa se iubeasca intre ei, cu conditia sa trateze relatia cu respect.
Daca ai fost criticat, judecat, marginalizat pentru ca esti diferit sau gandesti diferit ca altii, te-ai putea teme sa iti dezvalui cu sinceritate cine esti tu cu adevarat (ce simti, ce gandesti, ce vrei, ce nu vrei). Arhanghelul Mihail si ingerii sai te asigura ca ei te protejeaza insa este nevoie sa te asumi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *