CALENDAR pentru noul guvern. Pe 4 ianuarie va avea loc audierea ministrilor in Parlament, iar pe 5 ianuarie se va reuni plenul

Potrivit unui posibil calendar al Partidului Social Democrat, noul Guvern ar putea fi investit de Parlament pana in 5 ianuarie. Potrivit acestuia,?joia viitoare ar urma sa fie dat votul in plenul reunit al Parlamentului pentru Cabinetul condus de Sorin Grindeanu.
Lideri PSD au precizat pentru News.ro ca, urmare a desemnarii lui Sorin Grindeanu pentru functia de premier, pana in 3 ianuarie acesta isi va forma Cabinetul si va definitiva forma programului de guvernare care va fi prezentat Parlamentului, cand ar urma sa aiba loc o noua reuniune a Comitetului Executiv National al PSD, pentru aprobarea componentei Guvernului si a programului.
Tot saptamana viitoare ar fi posibil sa fie convocat si Parlamentul in sesiune extraordinara, pentru ca in 4 ianuarie sa fie audiati in comisii candidatii propusi la functia de ministru, iar in 5 ianuarie sa se desfasoare plenul reunit pentru votul de investitura al noului Guvern.
La ora transmiterii acestei stiri, au loc discutii pentru stabilirea acestui calendar, care cel mai probabil va fi prezentat in conferinta de presa anuntata de Liviu Dragnea pentru ora 14.00 si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *