Calin Popescu Tariceanu, chemat de Bogdan Olteanu la DNA, sa-i fie martor

Calin Popescu Tariceanu va fi audiat saptamana viitoare la DNA in calitate de martor al apararii in dosarul lui Bogdan Olteanu, potrivit Romania TV, care citeaza surse judiciare.?
Avocatul lui Bogdan Olteanu le-a cerut procurorilor sa-l cheme pe presedintese Senatului la audieri, ca martor care sa sustina declaratiile clientului sau, si anume ca numirea lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunarii nu a fost conditionata de bani. Procurorii au aprobat solicitarea avocatului lui Olteanu.
Bogdan Olteanu este acuzat ca, in perioada iulie – noiembrie 2008, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, a solicitat si primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu suma de un milion de euro si sprijin electoral in schimbul numirii lui Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii.
Ulterior, ca urmare a diligentelor depuse de Bogdan Olteanu, Liviu Mihaiu a fost numit la data de 18 septembrie 2008 in functia de guvernator al Deltei Dunarii.
Sorin Ovidiu Vintu a vorbit insa despre suma de doua milioane de euro, din care un milion ar fi fost pentru Bogdan Olteanu si un milion pentru Calin Popescu Tariceanu.
Sorin Ovidiu Vintu a recunoscut la DNA ca a dat un milion de euro mita pentru Calin Popescu Tariceanu. Potrivit?Romania?TV, mogulul a declarat procurorilor ca Bogdan Olteanu i-a cerut doua milioane: unul pentru el si unul pentru premierul de la acea vreme, actualul presedinte al Senatului.
“Pe pontonul meu din fata hotelului …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *