Camera Deputatilor discuta si voteaza luni cererea de ridicare a imunitatii lui Valerian Vreme

Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si va vota luni cererea DNA privind incuviintarea incepererii urmaririi penale a deputatului independent Valerian Vreme.
Citeste si: Dosarul Microsoft: Fostul sef al Fujitsu in Romania, Claudiu Florica, audiat la DNA
Biroul permanent al Camerei a convocat miercuri sedinta de plen pentru luni, la ora 15,00, pentru a discuta cererea care il priveste pe Valerian Vreme, acuzat de DNA de abuz in serviciu in perioada in care a fost ministru al Comunicatiilor.
“Luni la ora 15,00 are loc sedinta de plen, un singur punct pe ordinea de zi, cererea Parchetului General pentru ridicarea imunitatii domnului deputat Valerian Vreme votata de catre comisie si raportul primit aseara. As vrea sa va spun inca o data ca nu ne facem scut in fata niciunui deputat care are probleme cu legea, am demonstrat si in decembrie anul trecut si pe parcursul celor doi ani ca legislatia si Regulamentul se aplica fara discutie. Eu voi vota pentru ridicarea imunitatii. Cred ca domnul deputat se poate apara in fata Justitiei, care este independenta si cred intotdeauna ca Justitia in Romania nu are ingerinte politice si poate ca domnul deputat sa-si probeze nevinovatia cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *