Camerele de supraveghere IP de tip wireless ? calitate HD pentru supravegherea casei

Camerele de supraveghere IP de tip wireless ? calitate HD pentru supravegherea casei

Pentru o conectare fara cabluri si fara probleme, specialistii recomanda apelarea la camere de supraveghere IP wireless pentru a intregi sistemele de supraveghere profesioniste. Siguranta casei este deosebit de importanta pentru orice persoana. Daca locuinta in cauza este pozitionata intr-o zona unde au loc deseori spargeri ori daca pur si simplu proprietarul casei nu vrea sa se supuna la riscuri, este esential sa se instaleze un sistem de supraveghere profesionist. Ca parte a unui astfel de sistem, Atu Tech propune optarea pentru camerele IP wireless, o marturie de performanta si siguranta desavarsita.

Diferentele dintre camerele GSM si camerele de supraveghere IP de tip wireless

Camerele de supraveghere IP wireless sunt deosebit de versatile tocmai prin lipsa cablurilor, aspect care le face si rezistente. Nu va exista situatie in care sistemul de supraveghere sa nu functioneze din cauza deteriorarii acestor fibre de legatura. La Atu Tech, exista mai multe tipuri de camere de supraveghere IP wireless:
? Camere IP de 1 mega pixel cu stocare pe card SD;
? Camere de supraveghere IP wireless de 4 mega pixeli;
? Camera GSM de exterior;
? Sisteme de supraveghere wireless;
Insa, la nivel de diferente intre camerele GSM de exterior si cele IP, putem aminti:
? Camerele de tip GSM, de exterior, inregistreaza doar cand detecteaza miscare si sunt deosebit de utile pentru zone fara acces la internet;
? Camerele IP ? au o calitate foarte buna a imaginii, au nevoie de conexiune la internet pentru a functiona si inregistreaza pe o distanta pana la 30 de metri;

Oferta de camere de supraveghere IP wireless, variata si accesibila

Camerele de supraveghere IP de tip wireless de la Atu Tech sunt de o calitate deosebita, iar pretul este accesibil in raport cu aceasta. Pe site-ul Atu Tech, puteti gasi si oferte de sisteme de supraveghere wireless, cu camere IP wireless pe post de dispozitive de inregistrat. Un sistem wireless are deosebit de multe avantaje, cel estetic si functional fiind printre cele mai importante. Pentru oricine opteaza pentru o camera de supraveghere IP ca parte a unui sistem wireless de supraveghere, Atu Tech recomanda si achizitionarea unui sistem wireless de emitator-receptor, deosebit de util si necesar pentru un sistem de supraveghere cu camere IP wireless complet si util.

DESPRE ATU TECH

Atu Tech este un magazin virtual ce comercializeaza, printre altele, sisteme de supraveghere, camere IP wireless si sisteme de automatizari porti, toate intr-o oferta cuprinzatoare si la preturi accesibile. Comenzile se pot face online, cat si la numerele de telefon 0749-232-444 / 0753-058-588 / 0369-801-948 iar livrarile se efectueaza zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00, iar sambata intre 9:00-13:00. Pentru produse de o calitate deosebita, Atu Tech este solutia ideala.
###

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *