Canicula ajunge in Romania. Meteorologii au emis un COD PORTOCALIU pentru patru judete

UPDATE 15:30: Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), Ion Sandu, a declarat, luni, ca nu este exclus ca joi sa fie emis cod rosu de canicula in judetele din vestul si nord-vestul tarii, relateaza Mediafax.
——————-
Meteorologii au emis, luni, un cod portocaliu de canicula, valabil, marti, pentru judetele Timis, Arad, Bihor si Satu Mare. In perioada mentionata se?inregistra temperaturi de 38-39 de grade, informeaza Mediafax.?
Pentru Bucuresti?si 32 de judete, meteorologii au emis un?cod galben, fiind anuntate temperaturi de 35-37 de grade si disconfort termic accentuat.
Astfel, valul de caldura se va intensifica si va cuprinde, marti, cea mai mare parte a tarii, o avertizare cod galben fiind emisa pentru Bucuresti si judetele Maramures, Salaj, Cluj, Mures, Alba, Sibiu, Hunedoara, Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Arges, Teleorman, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Neamt, Iasi si Botosani.
In aceste judete, temperaturile …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *