Cantareata americana Anastacia va concerta, din nou, in Romania

Cantareata americana Anastacia revine in Romania pentru a sustine?un concert, pe 29 iunie,?la Sala Palatului din Bucuresti. Concertul?face parte din turneul mondial al artistei, “Resurrection Tour 2015”, potrivit Mediafax.
Admiratorii cantaretei vor lua parte la un concert live, care va cuprinde melodiile sale de succes, dar si piese de pe cel mai nou material discografic.?
Anastacia Lyn Newkirk, nascuta pe 17 septembrie 1968, la Chicago, este o cantareata americana de muzica pop-soul cu influente rock, renumita pentru vocea ei puternica.
Albumul ei de debut, “Not that kind”, care include piesa “I”m Outta Love”, a avut un succes imens, ocupand primul loc in topurile muzicale din opt tari din Europa, Asia si Oceania. Urmatoarele doua albume au avut si ele succes, consolidandu-i statutul de vedeta. In total, discurile sale s-au vandut in peste 30 de milioane de copii.
Artista este cunoscuta pentru vocea grava si abilitatea de a atinge note muzicale inalte, fiind incadrata in grupul sopranelor dramatice.Vocea Anastaciei este considerata de MTV Asia “un miracol”, intrucat ea este specifica persoanelor de culoare.?
Cantecul de debut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *