Care e cel mai eficient frigider pentru locuinta ta

Vara este anotimpul in care simtit cel mai puternic cat de util este un frigider. Nimic nu e mai bun in vreme de canicula decat o inghetata sau un suc abia scos de la rece. Dar care e cel mai bun frigider pentru locuinta noastra?
Exista mai multe tipuri de frigidere, fiecare cu avantaje specifice si functii speciale. Primul lucru pe care trebuie sa il faci, inainte de a cumpara acest electrocasnic esential, este sa analizezi ce stil de viata ai:? mergi rar la cumparaturi si preferi alimentele congelate sau iti place sa ai mereu alimente proaspete?
Daca pentru tine a doua varianta e cea mai potrivita, o optiune buna este un frigider cu una sau doua usi. Frigiderul cu o usa este potrivit daca spatiul de care dispui nu este foarte generos in locuinta – e mai potrivit, prin urmare, pentru un apartament, dar are tocmai avantajul ca ?iti pune la dispozitie un volum suficient pentru pastrarea alimentelor proaspete. Are rafturi ajustabile si o cutie pentru fructe si legume. In partea de sus are incorporat congelatorul cu usa separata, daca vrei totusi sa racesti rapid o sticla de suc.
Frigiderul cu doua usi necesita mai mult spatiu in casa, dar ofera si mai mult spatiu de depozitare. Capacitatea frigiderului este generoasa, fiind impartita eficient prin rafturi ajustabile, chiar si pe usa, si o cutie pentru fructe si legume.
Combina frigorifica este optiunea cea mai buna cand ai nevoie de un frigider, dar si de un congelator incapator, pentru varianta in care folosesti mai mult alimentele congelate. Cele doua compartimente frigorifice sunt delimitate prin usi separate, cu racitorul situat deasupra congelatorului. Doua echipamente de racire intr-unul singur, combinatia perfecta pentru a economi spatiu, dar si bani.

Gama cea mai variata de frigidere cu o usa, doua usi sau combina frigorifica o gasesti, de exemplu, la eMAG.

Ce dimensiuni trebuie sa aiba frigiderul
Daca familia dvs. este formata din doua persoane, orientati-va spre un frigider cu o capacitate de 250 l. Daca aveti unul sau doi copii, alegeti un frigider cu o capacitate intre 300 l si 450 l. Clasa energetica este strans legata de economia pe care o puteti face la consumul de electricitate. Exisa o scara de consum de la A (cel mai eficient energetic) la G (cel mai putin eficient energetic).. Aparatele cu cel mai mic consum de energie sunt cele cu clasa A+ si A++. Diferenta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *