Care sunt avantajele unui apartament cu 4 camere in Constanta?

Care sunt avantajele unui apartament cu 4 camere in Constanta?

Pe langa numarul extins de camere si spatiul pe care il ofera un astfel de apartament de 4 camere, faptul ca este amplasat in Constanta il face de doua ori mai valoros. Iata de ce.

Datorita numarului tot mai mare de turisti care vin in judetul Constanta, piata apartamentelor este in plina dezvoltare, vizand nu numai locuintele persoanle ci si cele achizitionate in scop comercial. In fiecare vara, unitatile de cazare sunt pline pana la refuz, asa ca daca detii un apartament cu 4 camere in Constanta si vrei sa il oferi spre inchiriere, s-ar putea sa fi dat lovitura. Ai multe sanse ca acest apartament sa fie ocupat 3-4 luni din an.

Puncte de interes in Constanta

Una dintre cele mai aglomerate plaje din Constanta este cea a statiunii Mamaia, aici vin in fiecare weekend mii de turisti care cauta distractie si relaxare, deopotriva. Fiind cunoscuta ca si o plaja exclusivista, sumele cheltuite aici uimesc, de multe ori, pana si pe patronii barurilor si cafenelelor.

Este lesne de inteles de ce a avea un apartament cu 4 camere in Constanta iti poate rotunji veniturile destul de consistent. Valul mare de turisti care iau cu asalt statiunea Mamaia poate fi pentru tine un motiv extrem de intemeiat de a investi aici intr-o locuinta. Poti oferi o alternativa avantajoasa la hotelurile arhipline turistilor care vor sa isi consume zilele de concediu la Mamaia.
Apartamente noi cu 4 camere in Constanta
Insa daca ai o familie numeroasa si, pur si simplu, vrei sa gasesti pentru ea o locuinta sigura, spatioasa si confortabila, un apartament cu 4 camere este alegerea potrivita. Unde mai pui ca, alegand orasul Constanta, plaja iti va fi la discretie tot timpul, inclusiv iarna, cand stim cu totii cat de spectaculoasa este marea in aceasta perioada.

Avantajele pe care ti le ofera un apartament cu 4 camere sunt numeroase, datorita spatiului generos pe care acesta ti-l ofera, dar nu numai. Iata cateva dintre ele:

?

Camera proprie pentru fiecare membru al familiei

?

Desi sotii unei familii detin amandoi o camera, cei mici sigur isi doresc ca fiecare sa aiba camera proprie. Copiii sunt extrem de diferiti si, mai ales in cazul adolescentilor, vor sa desfasoare anumite activitati preferate sau pur si simplu isi doresc mai multa intimitate.

?

Prezenta a doua grupuri sanitare

?

Acest lucru este mai putin prezent in cazul apartamentelor de 2 sau 3 camere. Insa un apartament de 4 camere detine, aproape in toate cazurile, doua grupuri sanitare. Nu mai este cazul sa precizam de ce acest lucru reprezinta un avantaj.

?

Spatiu generos, inclusiv pentru musafiri

?

Cu totii avem multi prieteni si ne place cand acestia ne calca pragul. Cu un apartament de 4 camere te poti asigura ca toti oamenii care iti sunt dragi au spatiu suficient de socializare si, de ce nu, o petrecere pe cinste.
Economisesti achizitionand apartamente noi cu 4 camere in Constanta
Daca te-ai hotarat la achizitia unei locuinte in Constanta, afla ca exista un nou ansamblu imobiliar ce te ajuta sa economisesti cu pana la 1500 EUR, astfel:

500 EUR, pentru achizitia locuintei prin credit imobiliar
1000 EUR, daca alegi ratele la dezvoltator
1500 EUR, pentru plata cash integrala

Complexul care ofera aceste vouchere clientilor este Maurer Residence Constanta, un ansamblu construit dupa standarde occidentale, cu tipuri variate de apartamente de o camera, 2, 3 si 4 camere. Complexul Maurer Residence Constanta pune la dispozitie inclusiv apartamente de tip penthouse, cu terase extrem de generoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *