Care sunt firmele romanesti care se bat sa construiasca Centurile Nord si Sud ale Capitalei

Companiile romanesti care au depus – pana vineri, 20 octombrie, termenul-limita – oferte pentru tronsoanele de centura licitate sunt Constructii Erbasu SA (Bucuresti), Trameco SA (Oradea), Societatea de Constructii Napoca SA (Cluj-Napoca), Spedition UMB SRL (Bacau), Tehnostrade SRL (Bacau), Euro Construct Trading 98 SRL (Bucuresti), Delta Antrepriza de Constructii si Montaj 93 SA (Bucuresti), Nettstrade JK Solution SRL (Slatina) si doi proiectanti – Via Design SRL, respectiv Artera Proiect SRL, informeaza Mediafax.
Citeste si?Constructorii de autostrazi nu mai vor sa participe la licitatii dupa ce Ministerul Transporturilor a modifiat contractele
Datele raportate de aceste firme la Ministerul Finantelor arata cifre de afaceri cuprinse intre 5 si 380 de milioane de lei, realizate in 2016. Insa cel mai important este numarul de angajati – de ordinul zecilor si chiar sutelor – cu care se prezinta firmele romanesti la aceste licitatii, in conditiile in care criza de forta de munca in constructii s-a acutizat in 2017, punand sub semnul intrebarii chiar posibilitatea de a se demara lucrari de infrastructura.
Prezentam, mai jos, principalele caracteristici ale companiilor romanesti care candideaza pentru Centura Capitalei, evidentiate in rapoartele catre Finante.
Constructii Erbasu SA
Compania bucuresteana, controlata de omul de afaceri Cristian Erbasu, are 667 de angajati si a realizat in 2016 o cifra de afaceri de 380,2 milioane de lei. Obiectul principal de activitate: “constructia de cladiri rezidentiale si nerezidentiale”. In candidaturile sale este asociata cu Vahostav SK A.S. (Turcia) si Trameco SA.
Trameco SA
Compania oradeana, membra a Grupului Selina, are 58 de angajati si a realizat in 2016 o cifra de afaceri de 55,3 milioane de lei. Obiectul principal de activitate: “transportul rutier de marfuri”. In candidaturile sale este asociata cu Vahostav SK A.S. (Turcia) si Constructii Erbasu SA.
Societatea de Constructii Napoca SACompania clujeana, controlata de omul de afaceri Ioan Bene, are 207 angajati si a realizat in 2016 o cifra de afaceri de 76,5 milioane de lei. Obiectul principal de activitate: “constructia de cladiri rezidentiale si nerezidentiale”. In candidaturile sale este asociata cu Tirrena Scavi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *