Carmen Dan, intrebata daca premierul ar trebui sa demisioneze: Bineinteles ca nu. Domnul presedinte a avut o suparare

“Domnul presedinte a avut o suparare si toata lumea a constatat. Va asigur ca premierul, dar si Guvernul – care au ca obiectiv sa puna in aplicare programul de guvernare, cu orice risc – au avut intotdeauna?deschidere si si-au dorit o comunicare si o colaborare cu Administratia Prezidentiala, o colaborare interinstitutionala. Nu cred ca ar trebui sa uitam lucrul acesta”, a declarat Carmen Dan, intrebata despre solicitarea presedintelui Iohannis ca premierul Viorica Dancila sa demisioneze, scrie News.ro.
Intrebata, de asemenea, daca premierul ar trebui sa isi dea demisia, ministrul de Interne a raspuns: “Bineinteles ca nu”.
Carmen Dan a facut aceste declaratii la Mamaia, unde a mers sa inspecteze stadiul pregatirilor pentru minivacanta de 1 Mai.
Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea. Seful statului a invocat disputa Guvern – BNR si memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim.?
Premierul a reactionat dupa aproximativ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *