Carmen Harra are PREVIZIUNI NEGRE pentru Victor Slav. „Bianca simte nevoia intotdeauna de inca un partener”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Mariajul destramat al fostului cuplu Bianca Dragusanu-Victor Slav a fost anuntat in urma cu cateva zile, iar parerile sunt impartite in ceea ce ii priveste, scrie cancan.ro. Clarvazatoarea Carmen Harra a marturisit ca blondina va regreta decizia luata, dar nu va mai putea face nimic pentru a-l aduce pe Victor inapoi.
Citeste si?Ce decizie a luat Victor Slav dupa ce Bianca Dragusanu a plecat la mare cu Tristan Tate
Carmen Hara a mai declarat ca Bianca este codificata cu numarul doi, ceea ce inseamna ca traieste mereu intr-o dualitate, simte nevoia intotdeauna de inca un partener.
„Actiunile noastre creeaza karmele noastre. Atunci cand intr-o casatorie inseli si tradezi mariajul, in care tu ai jurat sa fii cu persoana respectiva, sa ai un copil, o familie, ti-ai creat o karma, pe care tu ti-o tragi. Karma asta va continua sa se repete.
Eu cu multi ani in urma am suspectat asta la ea, datorita codificarii ei, intuitia mea mi-a spus ca ea ar putea proceda asa si atunci am nascut un mare scandal cand am spus ca nu este neaparat loiala si corecta in relatiile astea interpersonale, am anticipat iesiri de genul asta la ea. Nu este prima data cand face asa ceva.
Parerea mea este ca ea, fiind codificata cu numarul 2, traieste mereu intr-o dualitate, o singura persoana nu este de ajuns, mai trebuie sa fie cineva ca sa completeze, simte nevoia intotdeauna de inca un partener. Banuiesc ca nu-si da seama ce face sau nu-si da seama de consecintele faptelor”, ne-a declarat in …

spot_imgspot_img