Cartofi cu usturoi si parmezan la cuptor

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ingrediente
unt800 g cartofi, feliati60 ml ulei1 lingurita mix de condimente4 catei de usturoi, zdrobitiparmezan ras, dupa gustfulgi de ardei iute, dupa gustpatrunjel tocat, dupa gustsarepiper
Incearca si?Pulpe inabusite cu cartofi si masline, reteta lui Jamie Oliver
Mod de preparare – Cartofi cu usturoi si parmezan la cuptor
Preincalzesti cuptorul la 200 ?C. Ungi o tava cu putin unt. Asezi cartofii si ii stropesti cu jumatate din ulei. Ii amesteci cu usturoiul, mixul de condimente, fulgi de ardei iute, sare si piper, dupa gust. Presari cu parmezan.
Dai la cuptor 30 de minute. Amesteci bine cartofii, ii stropesti cu uleiul ramas, mai presari parmezan si intorci in cuptor inca 25 de minute. Servesti cu patrunjel.
Vezi cum se face omleta cu spanac si branza …

spot_imgspot_img