Castiga bani din marketingul afiliat prin intermediul blogului si al site-ului propriu!

Castiga bani din marketingul afiliat prin intermediul blogului si al site-ului propriu!

Marketingul afiliat iti ofera posibilitatea de a castiga bani online din mai multe surse, facand ceea ce-ti place.

Alegerea unei nise despre ai cunostinte solide si in care te poti considera un adevarat reper iti poate facilita obtinerea unor venituri apreciabile lunar. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa investesti o parte din timpul tau si din cunostintele de care dispui.

Iar cel mai bun mod de a prezenta produsele este prin intermediul unui site sau al unui blog.

Cum pot castiga bani prin intermediul blogului/site-ului propriu?

Cumpara un domeniu de internet si spatiu de gazduire (care vine la pachet cu o serie de servicii incluse de mare ajutor pentru orice blogger) si creeaza un site/blog/site cu blog pe care sa-l introduci intr-un program de afiliere.

Alege produsul sau produsele care ti se par ca au potential de a atrage clientii si de a genera profit si scrie despre acestea. Iata ce trebuie sa faci pentru a eficientiza cat mai mult procesul de promovare prin intermediul acestor instrumente online:

? Scrie recenzii sau articole in care sa inglobezi linkurile de afiliat ? este foarte important ca toate actiunile tale sa fie directionate catre client si catre oferirea de informatii valoaroase, astfel incat acesta sa beneficieze o baza de raportate obiectiva. Ofera-i acestuia maximul de informatii, bazandu-te pe observatiile proprii (cu argumente pro si contra produsului), pentru ca persoana interesata sa stie excat la ce sa se astepte atunci cand achizitioneze respectivul produs.

? Abordeaza produsele pe care le promovezi din toate punctele de vedere ? pentru a vinde trebuie sa crezi in ceea ce promovezi! Nu ezita sa prezinti produsul/produsele din toate punctele de vedere, cu aspectele bune, dar si cu cele negative. Nu lauda, ci apreciaza in mod obiectiv ceea ce promovezi, fiindca numai asa potentialii clienti vor capata incredere in ceea ce spui. Un client deja convins de calitatea prezentarilor tale va avea incredere din start in recomandarile viitoare!

? Integreaza linkuri catre canalele tale de social media pe blog/site si viceversa ? in acest mod vei genera trafic aditional si vei putea sa ajungi la un numar ridicat de potentiali clienti datorita posibilitatilor de distribuire si redistribuire oferite de canalele de socializare.

? Scrie corect gramatical si furnizeaza informatii concise si exacte in articolele tale ? calitatea continutului va fi apreciata atat de catre clienti, cat si de catre motorul de indexare Google, care iti va genera un numar mai ridicat de clienti. Nu uita sa optimizezi continutul articolelor din punct de vedere SEO (insereaza cuvinte-cheie)! La fel de important este si optimizarea site-ului/blogului pentru dispozitivele mobile, astfel incat potentialii clienti sa poata citi articolele chiar si atunci cand sunt in miscare.

Cum ti se pare obtinerea de venituri din marketingul afiliat acum? Este mult mai avantajos sa castigi bani avand propriul site sau blog?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *