CASTIGATOARE BRAVO AI STIL ALL STARS 2018: Surpriza mare, nici juratii nu se asteptau la acest vot. LIVE VIDEO FINALA BRAVO AI STIL

Marea Finala a celui mai discutat si disputat sezon, a”Bravo, ai stil! All stars!” este aproape de a trage cortina, nu inainte insa, de a-si desemna castigatoarea.
Am intrat in linie dreapta! Doar cateva ore ne mai despart de Marea Finala, a”Bravo, ai stil! All Stars”, editia in care se va alege, in direct, castigatoarea acestui sezon, astazi, 16 iunie, de la ora 22:00.
Marea Finala a celui mai discutat si disputat sezon, a”Bravo, ai stil! All stars!” este aproape de a trage cortina, nu inainte insa, de a-si desemna castigatoarea.
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL ALL STARS 2018:?Conceptul Haute couture, tematica ultimei Gale, cea care va incheia sezonul Bravo, ai stil! All Stars este in premiera si le va face pe finaliste sa straluceasca, in totalitate. Este Gala in care juratii vor nota, nu doar momentul ce va fi prezentat, de catre fiecare finalista, ci tot parcursul competitional al acestora.
a”Este unul dintre cele mai reusite momente pe care le-am vazut la, pana acum. O coregrafie impecabila, cei patru dansatori s-au miscat si au dansat divin, iar tu arati impecabil, ca de fiecare data. Mi se pare ca esti concurenta care pana acum a demonstrat cele mai coerente abilitati de styling, in aceasta competitie, mi se pare ca esti concurenta cea mai talentata, si voi ota asta, ca atare! Felicitaria??!”, este mesajul juratului Maurice adresat uneia dintre concurente.
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL ALL STARS 2018:?Un spectacol de neuitat, multe clipe de emotie, de suspans si tensiune, asta vom vedea in Gala finala din aceasta seara, cu tematica Haute couture, cea care incheie acest sezon a”Bravo, ai stil! All Stars”.
La finalul acesteia, telespectatorii isi vor desemna, in direct, in urma voturilor trimise prin sms, pe parcursul intregii saptamani, castigatoarea marelui premiului de 100.000 de lei si a titlului de Cea mai stilata femeie din Romania.?
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL ALL STARS 2018:?Telespectatorii au posibilitatea, pe parcursul intregii saptamani, sa-si sustina favorita trimitand un SMS la 1230, cu numele concurentei preferate! Sesiunea de votare va fi deschisa pana la Marea Finala “Bravo, ai stil! All stars”, difuzata in direct, pe 16 iunie, si se va inchide in momentul in care Ilinca va spune in emisiune “STOP VOT!”. (Tariful este de 1,19 EURO/sms, cu TVA inclus, numar valabil in retelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile si Vodafone, tarif aplicat automat)
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2018:?Frumoase, hotarate, curajoase in alegerea tinutelor si deja trecute prin “sita” intransigenta a juratilor si a publicului, 11 fete dintre cele mai stilate se vor lupta din nou pentru marele premiu de 100.000 de lei!
Telespectatorii vor avea in continuare un cuvant greu de spus in alegerea castigatoarei, acestia isi vor putea vota concurentele favorite accesand paginile dedicate ale acestora:
Incepand de sambata, 9 iunie, fanii emisiunii au posibilitatea sa isi sustina concurenta favorita trimitand un SMS la 1230 din momentul in care Ilinca Vandici va face, in emisiune, anuntul “START VOT!”. Sesiunea de votare va fi deschisa pana la Marea Finala “Bravo, ai stil! All stars”, difuzata in direct, pe 16 iunie, si se va inchide in momentul in care Ilinca va spune in emisiune “STOP VOT!”.
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2018, Marisa:?21 de ani / Slatina / Studenta?
Marisa este castigatoarea celui de-al doilea sezon a”Bravo, ai stil!” si se numara printre cele mai iubite concurente din istoria acestei competitii. La scurt timp dupa terminarea concursului, viata Marisei s-a schimbat total. Si-a inceput cariera TV, a pus bazele unui video blog si s-a alaturat celei mai tinere echipe de online-influenceri din Romania.
Frumusetea ei exotica nu a trecut neobservata. Recent, Marisa a fost protagonista unui videoclip lansat de Liviu Teodorescu. Are planuri mari pentru viitor: vrea sa lanseze o colectie vestimentara special pentru fanii ei si sa castige din nou in cursa pentru batalia stilului!
CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2018, Iuliana:?19 ani / Mangalia / Studenta?
A aratat tot ce poate, a mizat pe simplitatea sofisticata si a nimerit fix pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *