CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2017: Ce a gatit Andrei Olteanu. Eliminari pe banda rulanta din show-ul culinar

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2017: Meniul va include multa tensiune, reactii efervescente si strategii de ultim moment, deoarece fiecare dintre cei aflati in cursa realizeaza ca exigenta chefilor si dorinta de a castiga este mai mare ca oricand.
Confruntarea de luni, 20 noiembrie, creste presiunea prin tragerea la sorti, care este si de data aceasta motiv de discordie. Closurile misterioase vor ascunde tema probei pe echipe, care nu va fi deloc usoara. De data aceasta bucatarii cu tunici mov, verzi si portocalii vor avea de pregatit retete dulci, de care s-au temut de-a lungul prezentei in concurs. Farfuriile finale vor include cate un ingredient de baza diferit, iar creativitatea si savoarea preparatelor vor decide cine se salveaza de la duel. Nici chefii Scarlatescu, Bontea si Dumitrescu nu vor fi mai incantati de tema desertului, iar spiritul competitiv face ca trioul de mentori sa lupte cat mai aprig alaturi de concurentii ramasi la bancurile de lucru.
Chef Dumitrescu si Chef Scarlatescu vor incepe proba de luni in minoritate, cu trei, respectiv patru bucatari. Dar increderea in bucatarii lor nu le va afecta determinarea de a-si adjudeca ultimele confruntari pe echipe. Reprezentatul culorii verzi, chef Bontea, are asteptari mari de la trupa lui si nu se lasa descurajat de ultimul rezultat al …

spot_imgspot_img