Castigator surpriza al celor 65.000 de euro, locul I la Pokerfest.

O noua etapa, a cincea, din seria de evenimente Poker Fest s-a terminat duminica, in Bucuresti, cu victoria lui Andrei Taranu, un jucator care a obtinut cu aceasta ocazie premiul I in valoare de 65.000 de euro.
Victoria acestuia a venit oarecum neasteptat, deoarece la inceperea finalei, chip leader era Andrei Pescaru, un competitor de talie mondiala, care anul acesta, la numai 23 de ani, a ajuns pe pozitia 1 la incasari pe cel mai mare site de poker din lume – adica peste 1.000.000 de dolari. Un alt favorit a fost si Atila Abdulah, care, potrivit organizatorilor, este “un jucator de o agresivitate terorizanta si exceland in multe formate ale jocului, antrenor de poker, cu castiguri impresionante”
Pana la urma, Atila a iesit primul de la masa finala, iar Andrei Pescaru s-a clasat doar pe locul trei. Dupa sapte ore de joc, Andrei Taranu a castigat Trofeul Pokerfest, dupa un heads-up in care plecase in dezavantaj.
1.000 de euro a fost taxa de participare la evenimentul principal din cadrul turneului care s-a desfasurat saptamana trecuta, la Hotelul Howard Johnson. Competitia a fost ultima dintr-o serie care a debutat tot la Bucuresti in februarie anul acesta intr-o campanie Poker Fest.
Cupa presei la poker a ajuns la Romania libera
Tot ieri, a avut loc si Cupa Presei “Poker fest”, editia a II-a, care a reunit 30 de jurnalisti din redactiile bucurestene ce si-au disputat premii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *