CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI 2018. Surpriza mare, cum se voteaza! LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV

Trei concurenti dintr-o echipa vor canta, pe rand, cate o piesa. La finalul celor trei reprezentatii, antrenorul va face prima eliminare – unul dintre concurenti va spune “adio” competitiei, iar doi vor spune “pe curand”. Cei doi ramasi din echipa vor astepta plini de emotie si speranta sa cante si cel de-al patrulea coleg al lor, iar la finalul momentului vor reveni pe scena alaturi de el. Dintre acestia trei, antrenorul va alege cei doi concurenti care vor merge in live-uri. Astfel, Tudor, Irina, Andra si Smiley vor intra in etapa live-urilor de la Vocea Romaniei cu cate patru reprezentanti in echipa.
In aceasta runda, antrenorii si concurentii fac alegeri surprinzatoare atat in ceea ce priveste melodiile, cat si realizarea momentelor care vor fi aduse pe scena. Vor fi doua editii pline de tensiune, emotii, adrenalina, foarte multa energie si dorinta de a continua competitia si de a merge mai departe spre marele trofeu.
Concurentii fac ultimele vocalize si sunt gata sa impresioneze cu reprezentatiile lor, iar antrenorii sunt pregatiti de spectacol si de ultimele lor alegeri din sezonul 8 Vocea Romaniei! Vineri, de la 20:30, vedem primele patru knockout-uri, iar sambata, de la ora 20:00, celelalte patru!

Vineri seara, la Vocea Romaniei, ultimele sapte cupluri au luptat in ring, folosindu-si toate armele vocale pentru un loc in etapa knock-out-urilor, care va avea loc vineri, 23 noiembrie, de la ora 20:30, si sambata, 24 noiembrie, de la ora 20:00.??
Tudor, Irina, Andra si Smiley au pus foarte mult patos in fiecare moment pe care l-au creat impreuna cu concurentii din echipele lor, pentru ca acestia sa aduca pe scena reprezentatii memorabile. Confruntarile s-au incheiat cu un show fabulos, in care muzica s-a imbinat cu emotiile si cu reactiile si comentariile antrenorilor.
Ultima runda de Confruntari a sezonului 8 Vocea Romaniei a fost lider de audienta?si a inregistrat, pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, 7.4 puncte de rating si 22.6% share, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 5.0 puncte de rating si 15.1% share.
Pe PROTVPLUS puteti vedea toate momentele video?
Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul de la Vocea Romaniei.
Confruntarile de la Vocea Romaniei s-au incheiat cu o runda plina de duete, in care concurentii au demonstrat ca au calitati vocale extraordinare, ca pot face spectacol si ca scena este locul in care e simt cel mai bine. Emotiile au fost mari si deciziile extrem de grele, insa in cele din urma antrenorii au fost nevoiti sa-i aleaga pe cei alaturi de care merg cu un pas mai aproape de marele trofeu. Tudor, Irina, Andra si Smiley s-au bucurat de show, dar au avut si reactii neasteptate si pareri diferite in ceea ce priveste unele dintre momentele prezentate in ring.?
Echipa Tudor?a trimis pe scena un trio exploziv format din trei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *