CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI JUNIOR 2017: Surpriza mare, cine a plecat cu cecul de 50.000 de euro

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI JUNIOR 2017: Marius Moga a mizat pe Maia si pe calitatile ei vocale inca de cand a cunoscut-o si a reusit sa aduca in echipa sa marele trofeu! A avut incredere in micuta Maia inca din etapa auditiilor pe nevazute, cei doi s-au inteles perfect in timpul competitiei, au ales melodii care i-au pus fetitei in valoare calitatile vocale impresionante si au creat momente memorabile la Vocea Romaniei Junior!
?

CASTIGATOR VOCEA ROMANIEI JUNIOR 2017:?Maia a reusit de fiecare data sa ajunga la sufletul publicului si sa incante antrenorii. Extrem de fericita ca a castigat competitia, ea a declarat:?”Sunt foarte fericita! Le multumesc pe aceasta cale lui Marius Moga pentru incredere si sustinere. Sunt bucuroasa si zambesc incontinuu si mai ales atunci cand pot aduce bucuria pe fetele oamenilor prin muzica, dans si teatru. si, da, zambesc stiind ca am ajuns aici, pe scena de la Vocea Romaniei Junior!”.
Bucuros si incantat de evolutia Maiei, Marius Moga a declarat: “Sunt foarte bucuros ca Maia este castigatoarea primului sezon Vocea Romaniei Junior si sunt mandru ca m-a ales sa ii fiu antrenor! Are o putere incredibila si pe cat de talentata si carismatica e, pe atat e de muncitoare. Am avut o echipa extraordinara si cred ca e timpul ca mai multi copii sa lanseze piese originale, adaptate varstei lor, dar indraznete. Multumesc Andra si INNA, a fost un prim sezon Vocea Romaniei Junior minunat alaturi de voi!”.

Maia Malancus are 9 ani si canta de la varsta de 6 ani. A participat la mai multe festivaluri de profil din tara si a fost sustinuta intotdeauna de parinti si bunici. Mereu si-a dorit sa fie aplaudata de public si sa impresioneze cu vocea ei extraordinara, dar si cu calitatile actoricesti. Pe langa canto, Maia a obtinut de-a lungul timpului foarte multe premii la vioara, balet si teatru si isi doreste sa devina …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *