Castigatori concurs Himalaya: Cum iti pregatesti copilul pentru intrarea in colectivitate?

Scoala se apropie, iar copiii trebuie pregatiti pentru intrarea in colectivitate. Sfatulparintilor.ro si Prisum – Himalaya te invita la un concurs, pentru a castiga premii de cea mai buna calitate pentru copilul tau. Vino pe site, raspunde la intrebarea din concurs in zona de comentarii si poti castiga unul dintre cele 10 pachete cu produse Himalaya. Produsele Himalaya sunt realizate din ingrediente 100% naturale si sunt extrem de benefice pentru sanatatea copilului tau.

Perioada desfasurare concurs
1-10 septembrie 2015

Cum participi
Vino pe site in perioada 1-10 septembrie 2015, raspunde la intrebarea “Cum il pregatesti pe cel mic pentru intrarea in colectivitati (gradinita sau scoala)?”, in zona de comentarii a acestui articol.

Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt:
Gabriel Tuchendrea, Adrian Catrina, Vartosu Toma Florentina, Dana Ionela Barhala, Doina Butman, Lazar Georgiana Loredana, Cernica Mihaela, Ofelia Popa, Gyorgy Ludovica, N. Elena

Felicitari tuturor!

Ce castigi
Unul dintre cele 10 pachete continand produse Himalaya: Sirop Septilin, Sirop Koflet, Balsam decongestionant nazal, Balsam hranitor pentru buze. Fiecare castigator va primi in plus o umbrela.

Afisare castigatori
Vor fi premiate cele mai utile, practice si inspirate 10 raspunsuri. Castigatorii vor fi anuntati vineri 11 septembrie 2015, in cadrul aceluiasi articol care prezinta concursul.

REGULAMENT CONCURS1. Concursul Himalaya: Cum iti pregatesti copilul pentru intrarea in colectivitate? este valabil in perioada 1-10 septembrie 2015.2. La concurs poate participa oricine cu varsta peste 18 ani care posteaza raspunsul in zona de comentarii a acestui articol. Chiar daca un user va posta mai multe comentarii, se va lua in considerare unul singur.3. Nu se acorda contravaloarea premiilor. Se acorda 10 premii, constand fiecare intr-un pachet cu produse Himalaya ce cuprinde: Sirop Septilin, Sirop Koflet, Balsam decongestionant nazal, Balsam hranitor pentru buze. Fiecare castigator va primi in plus o umbrela.
Castigatorii vor fi selectati de echipa redactionala si de management a?www.sfatulparintilor.ro,?in functie de propria sa apreciere cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *