Cat a platit Steaua pentru transferul lui Ionut Neagu de la Otelul Galati

de Adrian Tone – Mediafax Publicat la: 03.09.2013 18:34 Ultima actualizare: 03.09.2013 18:40

Transferul mijlocasului Ionut Neagu de la Otelul Galati a costat gruparea FC Steaua 620.000 de euro, a anuntat directorul general al clubului moldovean, Narcis Raducan, care considera pretul ca fiind corect.
“Am considerat de comun acord cu Ionut ca a venit momentul sa faca pasul catre alta echipa. Suma tranzactiei este de 620.000 de euro, una corecta si sunt convins ca Ionut se va dezvolta fotbalistic si va ajunge unde viseaza, intr-un campionat mai puternic”, a declarat Raducan pentru site-ul oficial al clubului.

Mijlocasul Ionut Neagu a spus ca va iubi in continuare echipa galateana: “Am petrecut la Otelul cea mai frumoasa perioada din viata mea de pana acum. Am avut clipe frumoase, m-am bucurat, am suferit alaturi de colegi si de antrenorii care m-au pregatit de-a lungul timpului si nu pot decat sa multumesc clubului pentru tot ce mi-a oferit in acesti ani. Le multumesc in mod special si suporterilor, sper sa fie alaturi de echipa indiferent de situatie, asa cum s-a intamplat si pana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *